Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Deutsche Bank: Πόλεμο και Επαναστάσεις βλέπουν εάν καταρρεύσει η Ελλάδα

Ένα ακόμα σχόλιο αναλυτών της Deutsche Bank κυκλοφόρησε, με αφορμή το ελληνικό ζήτημα και μιλάει για τα «μαύρα σενάρια» της επόμενης ημέρας εάν καταρρεύσουν χώρες σαν την Ελλάδα, που θέτουν και ορισμένες κρυμμένες αλήθειες στη σκιά των διεθνών ανισορροπιών.

Αυτή τη φορά, στα πλαίσια της γενικευμένης σεναριολογίας, η ανάλυση μπαίνει πιο βαθιά, σε μια υποθετική αναγωγή στο σήμερα, της Ιστορίας της Ευρώπης τον 20ο αιώνα. Μια Ιστορία Πολέμων και Επαναστάσεων.

Μπορεί να γίνει κάτι παρόμοιο, αναρωτιούνται;

Η αυγή του 21ου αιώνα ήρθε με τριγμούς για τον παγκόσμιο καπιταλισμό. Ας είμαστε ξεκάθαροι, σημειώνει το σχόλιο αναλυτών της Deutsche Bank.

Εάν η Ελλάδα καταρρεύσει, τότε το «πιστωτικό κραχ» του 2007-2009 θα είναι το Κεφάλαιο 1 μιας ευρύτερης ανάλυσης, με τίτλο:

«Πώς Χρεοκόπησε ο Καπιταλισμός»

Ποια θα είναι το επόμενο κεφάλαια;

«Κεφάλαιο 2: Θεμελιώδης κρίση των κρατικών ομολόγων (εθνικών οικονομιών) -Ελλάδα».

«Κεφάλαιο 3: Η κατάρρευση της Ελλάδας»

«Κεφάλαιο 4: Η χρεοκοπία Πορτογαλίας και Ισπανίας»

«Κεφάλαιο 5: Εξεγέρσεις στην Ευρώπη»

«Κεφάλαιο 6: Η Ιταλία εκδιώκεται από τη ζώνη του ευρώ»

«Κεφάλαιο 7: Στο ευρώ μόνοι τους Γαλλία και Γερμανία»

«Κεφάλαιο 8: Πολιτική αναταραχή»

«Κεφάλαιο 9: Πόλεμος»
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=24369154
Σημ.axinosp:Για να κάνεις πόλεμο χρειάζονται 3 πράγματα λεφτά-λεφτά και λεφτά , πράγμα που με την κατάρρευση του παγκόσμιου Τραπεζικού συστήματος μάλον για MAD MAX εποχή μου φαίνεται. Τώρα αν η κατάρρευση είναι αρκετά συστονισμένη για την δημιουργία ενός παγκόσμιου κράτους , ενός κυβερνήτη,και από μία κάρτα πλαστικού χρήματος ο καθένας , τότε μιλάμε για τον μεγάλο αδελφό Ρότσιλντ που έλεγε και το Zeitgeist .

Δεν υπάρχουν σχόλια: