Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Η πιο μεγάλη στιγμή της ρωσικής Αεροπορίας: Η πρώτη πτήση του PAK-FA - φωτό, βίντεο


Iδού και το ιστορικό δελτίο Τύπου της κατασκευάστριας εταιρείας:
Η Sukhoi ξεκινά το πρόγραμμα πτητικών δοκιμών του PAK FA
Σήμερα στο Komsomolsk - on - Amur διεξήχθη η πρώτη πτήση του μαχητικού πέμπτης γενιάς PAK-FA. To αεροσκάφος απογειώθηκε με τον πιλότο Sergei Bogdan στο χειριστήριο και η πτήση διήρκησε 47 λεπτά και κατέληξε με την προσγείωση στον διάδρομο του αεροδρομίου του εργοστασίου.

Η πτήση ήταν επιτυχής και σε πλήρη αρμονία με το πτητικό πρόγραμμα. Σύμφωνα με τον Μπόγκνταν, «Κατά την διάρκεια της πτήσης είχαμε την πρωταρχική αξιολόγηση της ελεγξιμότητας του αεροσκάφους, των κινητήρων και των βασικών συστημάτων, το αεροσκάφος απογειώθηκε με τα σκέλη προσγείωσης εκτεταμένα όλη την διάρκεια της πτήσης. Το αεροσκάφος απέδειξε τις ικανότητές του σε όλες τις φάσεις του πτητικού προγράμματος. Ήταν εύκολο και άνετο στον χειρισμό.»

Σε σύγκριση με παλαιότερες γενιές αεροσκαφών, το PAK FA έχει αρκετά μοναδικά χαρακτηριστικά, συνδυάζοντας τις ικανότητες επιθετικών και μαχητικών αεροσκαφών.

Το μαχητικό αεροσκάφος πέμπτης γενιάς είναι εξοπλισμένο με θεμελιωδώς νέα ηλεκτρονικά πτήσης, την ολοκληρωμένη λειτουργία «e-pilot», και ένα πολλά υποσχόμενο ραντάρ διάταξης φάσης. Αυτό θα μειώνει σημαντικά τον φόρτο εργασίας του πιλότου και θα του επιτρέπει να συγκεντρώνεται στην ολοκλήρωση τακτικών μάχης. Ο εξοπλισμός του θα του επιτρέπει την ανταλλαγή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο με σταθμούς εδάφους και άλλα αεροσκάφη.

Η χρήση συνθετικών υλικών και καινοτόμας τεχνολογίας στην σχεδίαση του αεροσκάφους αποσκοπεί στην μείωση της ορατότητας του αεροσκάφους εξασφαλίζοντας πρωτοφανώς χαμηλό ίχνος στα ραντάρ αλλά και στο οπτικό και υπέρυθρο φάσμα.

Αυτό επιτρέπει την σημαντική βελτίωση της αποτελεσματικότητας μάχης τόσο σε μάχη τόσο αέρος-αέρος όσο και αέρος-εδάφους, μέρα και νύχτα με κάθε καιρικές συνθήκες".

Σχολιάζοντας το ιστορικό αυτό γεγονός, ο γενικός διευθυντής και αρχισχεδιαστής της Sukhoi Μιχαήλ Πογκοσιάν δήλωσε τα εξής: «Σήμερα ξεκινήσαμε το πρόγραμμα πτητικών του μαχητικού αεροσκάφους πέμπτης γενιάς. Είναι μια μεγάλη επιτυχία της ρωσικής επιστημονικής και μηχανολογικής σκέψης. Για αυτό αυτό το επίτευγμα συνεργαστήκαμε με πάνω από εκατό εταιρείες, τους στρατηγικούς μας συνέταιρους. Το πρόγραμμα του PAK FA παρουσιάζει τις κατασκευαστικές και άλλες βιομηχανικές ικανότητες της Ρωσίας σε ένα ποιοτικώς νέο τεχνολογικό επίπεδο. Αυτά τα αεροσκάφη, από κοινού με εκσυγχρονισμένες εκδόσεις υφιστάμενων μαχητικών τέταρτης γενιάς θα καθορίσουν τις ικανότητες των ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών για τις επόμενες δεκαετίες. Τα σχέδια της εταιρείας Sukhoi είναι να συμπεριλάβουν πεταιτέρω εξέλιξη του προγράμματος του PAK FA, πάνω στο οποίο θα εργαστούμε μαζί με τους Ινδούς συνεργάτες μας. Είμαι πεπεισμένος ότι το κοινό μας πρόγραμμα θα ξεπεράσει τις δυτικές προτάσεις με βάση κριτήρια απόδοσης προς κόστος και όχι μόνο θα ενισχύσει την αμυντική ικανότητα της Ρωσίας και της Ινδίας, αλλά θα λάβει μια θέση και στην διεθνή αγορά.
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=10600&Itemid=139
Σημ.axinosp:Από σήμερα οι Αμερικάνοι, οι Τούρκοι , οι Γερμανοί και οι Ιαπωνέζοι Στρατιωτικοί θα χάσουν τον ύπνο τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: