Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Σε ύψος ρεκόρ οι πωλήσεις junk bonds την περασμένη εβδομάδα

Σε ύψος ρεκόρ ανήλθαν οι πωλήσεις εταιρικών ομολόγων υψηλής απόδοσης (junk bonds) την περασμένη εβδομάδα σύμφωνα με τα στοιχεία της Thomson Reuters.
Συγκεκριμένα για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 11 Ιανουαρίου οι πωλήσεις των ομολόγων έφτασαν τα 11,7 δις. δολ.
Στην κορυφή της λίστας ήταν η Virgin Media Finance η οποία πούλησε ομόλογα αξίας 2,4 δις. δολ. ενώ στις πρώτες θέσεις ήταν και η θυγατρική της UAL United Airlines και ο χρηματοοικονομικός βραχίονας της Ford, Ford Motor Credit.
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=889184
Σημ.axinosp:junk bonds, junk food, junk economy.

Δεν υπάρχουν σχόλια: