Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Βρετανία: «Να καταργηθούν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης»

Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να δουλεύουν πέρα από τα ισχύοντα όρια ηλικίας και τα ωράρια εργασίας πρέπει να γίνουν πιο ελαστικά, όπως προτείνει έκθεση της Επιτροπής Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Βρετανία.

Σύμφωνα με την έκθεση, τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης που ισχύουν – στη Βρετανία τα 65 έτη για τους άνδρες και τα 60 για τις γυναίκες – είναι αναχρονιστικά και η κατάργησή τους θα προσέφερε μια «ένεση» 15 δισ. στερλινών στη βρετανική οικονομία.

Το 24% των ανδρών και το 64% των γυναικών έχουν σκοπό να εργάζονται πέρα από αυτά τα όρια, όπως αναφέρεται. Οι περισσότεροι μάλιστα δηλώνουν ότι δεν θέλουν να «χαλαρώσουν» στο χώρο εργασίας, ούτε να αποκλείονται από προαγωγές.

Ωστόσο, παρωχημένες τακτικές στο χώρο εργασίας αναγκάζουν πολλούς να βγουν στη σύνταξη νωρίς, κάτι που θα αποτρεπόταν από την επέκταση των ελαστικών ωραρίων.

«Οι ριζικές αλλαγές είναι αυτό που μας λένε ότι χρειάζονται οι πιο ηλικιωμένοι Βρετανοί προκειμένου να παραμείνουν στην αγορά εργασίας», δήλωσε η Βαρόνη Μάργκαρετ Πρόσερ, αντιπρόεδρος της επιτροπής.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1769572
Σημ.axinosp:Τελικά η αγαμία σε κάποια ηλικία οπως στην περίπτωσης της ηλιθιεστάτης Βαρώνης , έχει σαν αποτέλεσμα αυτήν τη είδηση !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: