Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

W.E.F: "Παγκόσμιοι Κίνδυνοι 2010"

Η δημοσιονομική κρίση, η ανεργία, το χαμηλό επίπεδο επενδύσεων σε υποδομές, ιδίως στους τομείς ενέργειας και γεωργίας και οι χρόνιες ασθένειες, θεωρούνται οι κυριότεροι κίνδυνοι για τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση "Παγκόσμιοι Κίνδυνοι 2010" που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (W.E.F).

Στην έκθεση, που δημοσιοποιήθηκε ενόψει της 40ης ετήσιας συνάντησής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός από 27 μέχρι 31 Ιανουαρίου και η οποία αποτελεί το απόσταγμα διαβουλεύσεων με ειδικούς από τον οικονομικό, ακαδημαϊκό και πολιτικό κόσμο, επισημαίνεται ένας αριθμός κινδύνων που συνέβαλαν και επιδεινώθηκαν από την δημοσιονομική κρίση και την παγκόσμια οικονομική ύφεση.

Μεταξύ των κινδύνων, που απαριθμούνται στην έκθεση και οι οποίοι απαιτούν ένα καλύτερο σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης, περιλαμβάνονται το διεθνές έγκλημα και η διαφθορά, η απώλεια βιοποικιλότητας και απειλές στον κυβερνοχώρο.

Στην έκθεση, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζεται ότι οι επιπτώσεις της δημοσιονομικής κρίσης και οι κοινωνικές και πολιτικές συνέπειες της υψηλής ανεργίας σε αρκετές μεγάλες οικονομίες του κόσμου, αποτελούν πηγές ανησυχίας, καθώς θέτουν υπό μεγάλη πίεση κρίσιμους τομείς, όπως η υγεία, η παιδεία και η απασχόληση.

Οι συγγραφείς της Έκθεσης επισημαίνουν την εκτίμηση της Παγκόσμιας Τράπεζας ότι θα απαιτηθεί μια μαζική επένδυση 35 τρισ. δολαρίων σε υποδομές τα επόμενα 20 χρόνια, κυρίως στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και στην γεωργία.

Τέλος, θεωρούν πως είναι ενθαρρυντικό ότι η απάντηση στην παγκόσμια δημοσιονομική κρίση και την ύφεση έφερε στο προσκήνιο την βούληση μεγαλύτερης συνεργασίας για μια αποτελεσματικότερη παγκόσμια διακυβέρνηση, ώστε να αντιμετωπισθούν αυτοί οι κίνδυνοι.

http://stock.ana-mpa.gr/articleview1.php?id=23766
Σημ.axinosp:Παγκόσμια διακυβέρνηση , το σλόγκαν που αρχίζει να ακούγεται όλο και πιο συχνά . Ο Μεγάλος Αδελφός ετοιμάζει το κοστουμάκι του για να κυβερνήσει το πλανήτη . Οι Παγκόσμιοι Τραπεζίτες βλέπουν πως το Αγγλοσαξονικό Τραπεζικό μοντέλο που βρίσκεται σε εφαρμογή σε όλο τον πλανήτη πάει προς το χειρότερο . Επόμενο βήμα η άμεση κατάργηση των χαρτονομισμάτων και η καθολική αποδοχή από όλους του κατοίκους του πλανήτη Γη του "πλαστικού¨ χρήματος . Οι νέες "έξυπνες" πιστωτικές κάρτες θα αντικαταστήσουν τις ταυτότητες και τα διαβατήρια . Περιμένουμε απλώς την καινούργια προβοκάτσια σαν αυτή των δίδυμων πύργων στις 9/11 , για να μπεί σε εφαρμογή το μέτρο αυτό , με κοινωνική συναίνεση . Το 2012 είναι κοντά και βολεύει αφάνταστα για τα σχέδια τους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: