Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Ξέσπασμα του Ron Paul κατά της CIA


Ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Ron Paul και μια φορά ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ με το κόμμα της ελευθερίας σκέψης (Libertarian Party) το 1988 και υποψήφιος για να λάβει το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές από τους ρεπουμπλικανούς το 2008, δήλωσε κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε μέλη του κόμματος Libertarian πως η «CIA έχει σε ισχύ σχέδιο πραξικοπήματος εναντίον της αμερικανικής κυβέρνησης και η υπηρεσία πρέπει να πάψει να λειτουργεί».

Πιο συγκεκριμένα ο Ron Paul είπε: «Υπάρχει ένα πραξικόπημα, δεν το μάθατε; Είναι ένα πραξικόπημα της CIA. Η CIA ελέγχει τα πάντα, ελέγχει το στράτευμα. Είναι αυτοί που προωθούν να πέφτουν πύραυλοι και βόμβες σε άλλες χώρες. Και φυσικά είναι τόσο μυστικοπαθείς όσο και η κεντρική ομοσπονδιακή τράπεζα. Σκεφτείτε το κακό που έχουν κάνει από τότε που δημιουργήθηκε η υπηρεσία μετά τον Β’ ΠΠ. Είναι μια κυβέρνηση οι ίδιοι. Είναι στη δουλειά με ναρκωτικά, θέτουν εκτός εξουσίας δικτάτορες...».

Η παρατήρηση ότι η CIA σχετίζεται με ναρκωτικά είναι μια παλιά σχετικά ιστορία, σύμφωνα με την οποία η υπηρεσία χρησιμοποιεί κέρδη από ναρκωτικά που κατάσχει και τα πουλά στη συνέχεια, για τη χρηματοδότηση άλλων δικών της σχεδίων. Η παραπάνω διασύνδεση CIA και ναρκωτικών ήρθε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας το 1996, όταν δημοσίευμα της εφημερίδας San Jose Mercury News σύμφωνα με το οποίο κοκαίνη που προερχόταν από τον πόλεμο των Σαντινίστας με τους Κόντρας διοχετευόταν μέσω της CIA στους δρόμους του Los Angeles.

Αφορμή για τις δηλώσεις αυτές του Ron Paul στάθηκε η πρόσφατη βομβιστική ενέργεια στο Αφγανιστάν όπου βρήκαν το θάνατο 7 υπάλληλοι της CIA, δύο εκ των οποίων ήταν εκεί με συμβόλαιο από την εταιρεία Blackwater, γεγονός που κατέδειξε την ανάμιξη της CIA σε στρατιωτικές επιχειρήσεις. Οι δηλώσεις του Ron Paul έγιναν την περασμένη εβδομάδα, και το γεγονός αγνοήθηκε από τα αμερικανικά ΜΜΕ ώσπου κάποιοι ανεξάρτητοι κάτοχοι ηλεκτρονικών τοποθεσιών πήραν το βίντεο και το ανέβασαν στο you Tube, με αποτέλεσμα να γίνουν γνωστές.

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=10499&Itemid=52
Σημ.axinosp:Ο τελευταίος των Μοϊκανών !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: