Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Επιστολές στις τράπεζες από τον υπουργό Εργασίας να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους στο ΙΚΑ

Μετά τον ΟΤΕ και τις αξιώσεις των 142 εκατ. ευρώ, επόμενοι παραλήπτες σχετικών επιστολών του υπουργείου Εργασίας είναι οι τράπεζες. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εργασίας κ. Α. Λοβέρδος, θα αποστείλει σήμερα επιστολές στις διοικήσεις των τραπεζών με απαιτήσεις ύψους 500 εκατ. ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν τα ελλείμματα που δημιούργησαν στο ΙΚΑ οι εντάξεις ασφαλιστικών Ταμείων των Τραπεζών.

Σύμφωνα με πόρισμα ειδικής επιτροπής για τη διερεύνηση της ενδεχόμενης οικονομικής επιβάρυνσης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ από την ένταξη σ’αυτό των ειδικών ταμείων, το συνολικό ποσό των εν λόγω ελλειμμάτων ανέρχεται σε 498.404.078 ευρώ.

Ειδικότερα, για το διάστημα 2004-2010 το έλλειμμα ανά Ταμείο Τράπεζας ανέρχεται σε*:

ΤΑΠ ΕΤΒΑ 27.371.794,29

ΤΣΠ ΕΤΕ 154.261.520, 52

ΤΣΠ ΤΕ 60.142.241,06

ΤΑΠΑΕΕ 36.870.432,35

ΤΣΠ ΑΤΕ 127.251.167,36

ΤΑΠΙΛΤ 95.506.923,33

Οι τράπεζες λοιπόν που αναμένεται να λάβουν σχετική επιστολή είναι οι Τράπεζες Εθνικής, Ελλάδος, Αγροτικής, Πειραιώς και Alpha.

Σημείωση*

*ΤΑΠ ΕΤΒΑ Ταμείο Ασφαλίσεως Προσωπικού ΕΤΒΑ (πλέον ανήκει στην Τράπεζα Πειραιώς)

ΤΣΠ ΕΤΕ Ταμείο Συντάξεων Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος

ΤΣΠ ΤΕ Ταμείο Συντάξεων Προσωπικού Τράπεζας Ελλάδος

ΤΑΠΑΕΕ Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού Ασφαλιστικής Εταιρείας «Η ΕΘΝΙΚΗ»

ΤΣΠ ΑΤΕ Ταμείο Συντάξεων Προσωπικού Αγροτικής Ελλάδος

ΤΑΠΙΛΤ Ταμείο Ασφάλισης Προσωπικού Ιονικής και Λαϊκής Τράπεζας (πλέον ανήκει στην Alpha Bank)

Φωτεινή Πούλη
http://www.reporter.gr
Σημ.axinosp:Σώπα ρε συ Λοβέρδο , χρωστάνε οι Τράπεζες 500 εκατ. ευρώ στο ΙΚΑ , μήπως κάνετε λάθος γιατί οι προηγούμενοι κυβερνώντες μας λέγανε ότι οι Τράπεζες δεν φορολογούνται γιατί , προσφέρουν στην Ελληνική οικονομία και άμα προσφέρεις κάνεις και τα στραβά μάτια για 500 ψωρό-εκατομμύρια ευρώ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: