Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Να φύγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη, αν κινδυνεύσει το ευρώ

Κατά πόσο βιώσιμο όμως είναι το ευρώ υπό αυτές τις συνθήκες; Με ποιο τρόπο θα πειστούν οι αγορές, αν οι Ευρωπαίοι εταίροι δεν στείλουν, σήμερα και αύριο, ένα σαφέστερο μήνυμα στήριξης της Ελλάδας; Τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν οι φωνές εκείνων που ζητούν την αποβολή της χώρας μας από την ευρωζώνη.
Μάλιστα σε αντιπροσωπευτική δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Emnid το 53% των Γερμανών ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της αποβολής της Ελλάδας από την ομάδα του ευρώ, σε περίπτωση που το ελληνικό χρέος θέσει σε κίνδυνο τη σταθερότητα του κοινού νομίσματος. Η αποβολή της Ελλάδας δεν θα πρέπει να είναι ταμπού, συνεπικουρεί και ο οικονομολόγος Βόλφγκανγ Γκέρκε. Σε συνέντευξή του στη Βαυαρική Ραδιοφωνία ο Γκέρκε τόνισε ότι όταν μια χώρα δεν συμπεριφέρεται με σεβασμό στο ευρώ, τότε θα πρέπει να υπάρχουν συνέπειες και σε αυτή την περίπτωση στις θα πρέπει οι ευρωπαϊκές συνθήκες να προβλέψουν δυνατότητα εξόδου από το ευρώ.

Στην ευρωσκεπτικιστική Μ. Βρετανία τα τεράστια προβλήματα της ευρωζώνης μοιάζουν να επιβεβαιώνουν εκείνους που τραγουδούσαν από παλαιά το ρέκβιεμ για το ευρώ, και πρώτον από όλους των βρετανό ευρωβουλευτή Νάιγκελ Φαρέιτζ.

«Η φτωχή Ελλάδα βρίσκεται στην οικονομική φυλακή του ευρώ», είπε πρόσφατα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. «Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι υποτίμηση. Δεν πρόκειται μόνο για την Ελλάδα, γιατί το ίδιο θα συμβεί στην Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ιρλανδία. Εκατομμύρια πολίτες της Ευρώπης θα υποφέρουν, επειδή εσείς, κύριε Μπαρόζο, προσπαθείτε να κρατήσετε ζωντανό αυτό το καταστροφικό ευρώ. Θα καταρρεύσει, και για τους κατοίκους της Ευρώπης όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο».
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5249490,00.html
Σημ.axinosp:Θα μας τα χώσετε και σε μας και σε όλο το Club Med και θα πείτε και ένα τραγούδι, αλλιώς , Ευροζώνη τέλος . Θα ακούτε Ελλάδα και θα αλλάζετε δρόμο παλιόπουστες της Ντόιτσε Μπάνκ, θα ακούει ο Σαρκοζί την λέξη Θεσσαλονίκη και θα τρέχει . Γουστάρω με τρέλλα , ΓΑΠ κάντους στο ECOFIN την ζωή ποδήλατο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: