Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Νέο «καμπανάκι» από την S&P για την Ελλάδα

Με νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας προειδοποιεί ο διεθνής οίκος αξιολόγησης, που δηλώνει ανήσυχος για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας αλλά και για τις αντιδράσεις που προκαλούν τα μέτρα της κυβέρνησης.
Σε δήλωσή τους οι αναλυτές της Standard & Poor's εκφράζουν την εκτίμηση πως είναι πιθανή η υποβάθμιση της Ελλάδας "κατά μία ή δύο θέσεις εντός του μήνα".
Η δήλωση προκάλεσε νέα ενίσχυση του δολαρίου έναντι του ευρώ, με ανεξάρτητους αναλυτές να σημειώνουν πως μια πιθανή υποβάθμιση της χώρας μας από το διεθνή οίκο θα λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης προς το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.
Επισημαίνουν, δε, πως η υποβάθμιση θα δυσχεράνει κάθε προσπάθεια της χώρας μας να βγει από το δημοσιονομικό αδιέξοδο.
Εν τω μεταξύ, η Moody's δεν αποκλείει την επαναξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας.
http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=135285
Σημ.axinosp:Η διαφαινόμενη υποβάθμιση της S&P δεν θα επηρεάσει το πρόγραμμα σταθεροποίησης και ανάπτυξης της Ελληνικής Κυβέρνησης , θα μπορούσε να πεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας την είδηση αυτή .Πως σχολιάζουμε σύσσωμα την είδηση αυτή, οι Ελληνες Bloggers , "Θα μας κλάσετε τα αρχίδια με την υποβάθμισή σας " ,να μια κουβέντα που δεν μπορούν να πουν δημόσια οι Πολιτικοί μας . Γιαυτό γουστάρω τα Bloggs.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

tsekare kai auto poli politiko kai pezei na se xinisi

alla exoun kali analisi

http://www.tapaidiatisgalarias.org/?page_id=93