Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Μεταφέρθηκε το άγαλμα του Ομπάμα από το κεντρικό πάρκο της Τζακάρκα σε αυλή δημοτικού σχολείου

Οι αρχές της Ινδονησίας απομάκρυναν το άγαλμα του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα από κεντρικό πάρκο της Τζακάρτα και το μετέφεραν στην πόλη όπου πήγαινε σχολείο ως παιδί ανταποκρινόμενες στις διαμαρτυρίες του κοινού, αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες.
Το ορειχάλκινο ομοίωμα του προέδρου Ομπάμα σε ηλικία 10 χρόνων είχε προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες από τους κατοίκους της Ινδονησίας, οι οποίοι υποστήριζαν ότι δημόσια έπρεπε να εκτίθεται η προτομή κάποιας προσωπικότητας ή ήρωα της Ινδονησίας.
Το άγαλμα είχε αναγερθεί από το Ιδρυμα των Φίλων του Ομπάμα, πρόεδρος του οποίου είναι ο Ραν Μίλερ, ο οποίος επόπτευε και τη μεταφορά του 1,10 μέτρου αγάλματος από το πάρκο Μέντενγκ στο κέντρο της Τζακάρτα, γράφει η εφημερίδα "Κοράν Τέμπο".
Η νέα στέγη του αγάλματος βρίσκεται στο Πρώτο Δημοτικό Σχολείο της Μέντενγκ, στο οποίο φοίτησε ο Ομπάμα από το 1967 εώς το 1971, από έξι χρόνων έως 10.
Το σχολείο προσφέρθηκε να φιλοξενήσει το άγαλμα μετά τις διαμαρτυρίες των Ινδονησίων.
Το Ιδρυμα των Φίλων του Ομπάμα ανακοίνωσε ότι το άγαλμα που κόστισε 10.000 δολάρια ανεγέρθηκε για να εμπνεύσει τα παιδιά να ακολουθήσουν τα όνειρά του.
http://www.express.gr/news/world/266547oz_20100215266547.php3
Σημ.axinosp:Δεν το φέρνουν να το βάλουμε δίπλα στο άγαλμα του Τρούμαν, να το φυλάνε και καμιά εκατοστή μπάτσοι , μιας και οι φιλέλληνες κυβερνήτες μας γουστάρουν πολύ το Αμέρικα και τον όποιο Ομπάμια και εάν είναι επάνω στο Λευκό Οίκο .

Δεν υπάρχουν σχόλια: