Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Βρετανία: Έτοιμη για υπαναχωρήσεις στο ζήτημα με την ισλανδική Icesave

ΛΟΝΔΙΝΟ (Dow Jones) – Ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών Alistair Darling άνοιξε το δρόμο για τη χαλάρωση των όρων της αποπληρωμής από την πλευρά της Ισλανδίας των 3,4 δισ. λιρών, που χάθηκαν από την κατάρρευση της τράπεζας Icesave, εξαιτίας των φόβων για την απόρριψη της υπάρχουσας συμφωνίας στο δημοψήφισμα.

Όπως αναφέρουν οι Financial Times, ο υπουργός επιμένει να λάβουν πίσω τα χρήματά τους οι Βρετανοί φορολογούμενοι αλλά είναι ανοιχτός στη μείωση των τόκων που η Ισλανδία πρέπει να πληρώσει.

Στην αρχική συμφωνία υπήρχε διορία 15 ετών για την αποπληρωμή 2,4 δισ. λιρών με σταθερό επιτόκιο 5,5%, με περίοδο χάριτος εφτά ετών ώστε η Ισλανδία να έχει την ευκαιρία να πουλήσει περιουσιακά στοιχεία της Landsbanki Islands, η οποία είναι η ιδιοκτήτρια της Icesave.

Μία πιθανή υπαναχώρηση είναι η διακοπή του επιτοκίου για μέρος της περιόδου χάριτος ή επιβολή κυμαινόμενου επιτοκίου για τμήμα της περιόδου αποπληρωμής.
http://www.capital.gr/news.asp?id=910680
Σημ.axinosp:Κρύος ιδρώτας τους έπιασε τους Τραπεζίτες μπας και αρνηθούν οι Ισλανδοί να πληρώσουν και άρχισαν τις προσφορές . Ρε μη μασάτε πέστε τους ότι θα πάρουν τα αρχίδια σας σε τόκους και σε κεφάλαιο και μετά να έλθουν και να σας κατάσχουν τους μπακαλιάρους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: