Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Δεν ξεχνώ

Το δάκτυλο που ζωγραφίσατε στο περιοδικό Focus θα το νιώσετε το καλοκαίρι , αν τολμήσετε να κάνετε διακοπές στην Ελλάδα .

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ....

ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ..

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι εμείς θέλουμε να έρθουν στην Ελλάδα για διακοπές περισσότερο από ότι οι ίδιοι. Είναι (πληθυσμιακά τουλάχιστον) οι καλύτεροι πελάτες της τουριστικής μας βιομηχανίας. Για φανταστείτε να μειωθεί η κίνηση προς Ελλάδα ειδικά την φετινή σεζόν

Ανώνυμος είπε...

@4:01
Οι Γερμανοί οι καλύτεροι πελάτες; που έρχονται με τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, φορτωμένα με κονσέρβες μέχρι και νερό από τη Γερμανία, και το μόνο που κάνουν είναι να στρατοπεδεύουν και να βρωμίζουν τις καλύτερες ελεύθερες παραλίες μας, χωρίς να αφήνουν ούτε ένα ευρώ στην περιοχή, λες και είναι κατακτητές; Ενδεικτικές περιοχές για του λόγου του αληθές: Λευκάδα - Κάθισμα, Ζάκυνθος - παντού, όλες οι παραλίες του Ιονίου και πάει λέγοντας.
Πάντως, η χυδαία χειρονομία που μας πέταξαν στα μούτρα, θα φορεθεί πολύ εφέτος το καλοκαίρι μαζί με την άλλη, τη γνωστή Ηeil Hitler!

Ανώνυμος είπε...

@4:46
Είμαι Κρητικός. Στην Κρήτη δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα με Γερμανούς. Αυτά τα κάνουν οι Ιταλοί. Ιταλούς έχω δει με τροχόσπιτα και Κρήτη και Πελλοπόνησσο. Οι Γερμανοί για μας είναι η «αγελάδα».
Όσο για το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεσαι, δεν μπορώ να καταλάβω τι σκοπούς εξυπηρετεί (δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι υπάρχει μη χειραγωγούμενη-κατευθυνόμενη δημοσιογραφία)