Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ανάξιο σχολιασμού το Focus


Ανάξιο σχολιασμού χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού Focus, όπου απεικονίζεται η Αφροδίτη της Μήλου σε άσεμνη χειρονομία υπό τον τίτλο «απατεώνες στην ευρωοικογένεια».

«Θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι τα δημοσιεύματα είναι δημοσιεύματα, τα κρίνει ο αναγνώστης, δεν είναι θέμα σχολιασμού της κυβέρνησης. Εμείς, ως ελληνική πολιτεία, με τους χειρισμούς της διακυβέρνησης της ΝΔ δώσαμε τις αφορμές, ώστε στο ευρωπαϊκό περιβάλλον να μην έχουμε την καλύτερη φήμη και υπόληψη σήμερα» συνέχισε.

Ο κ. Πεταλωτής συμπλήρωσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι «να μην ζήσουμε ξανά τέτοιες στιγμές ευτελισμού και να μη δώσουμε ξανά λαβή στους Ευρωπαίους εταίρους μας, είτε σε επίπεδο πολιτικών, είτε σε επίπεδο ΜΜΕ, να ασχοληθούν με αυτόν τον τρόπο επιδεικνύοντας αυτή τη συμπεριφορά προς την Ελλάδα».

http://www.reporter.gr

Σημ.axinosp:Επαναλαμβάνουμε τα μέτρα που πρέπει να λάβουμε σαν πολίτες απέναντι σε γερμανούς τουρίστες

1) Άπαντες θα απέχουν από ερωτικές συνευρέσεις με τη γερμανική φυλή , να δούμε πως θα φανεί αυτό στις Γερμανίδες τις διψασμένες για σπέρμα που λέει και ο Τζιμάκος .

2) Οτιδήποτε πληροφορία σου ζητήσουν οι Ούννοι, εσύ να τους στέλνεις αλλού για αλλού !

3) Διπλή και τριπλή τιμή σε όλα τα τρόφιμα που θα σου ζητήσει Γερμανός . Άμα σου πει και τίποτα , απλά του λες έχουμε κρίση και πρέπει να μειώσουμε τα ελλείμματα μας. Ρέστα από συναλλαγές δεν υπάρχουν για τους Γερμανούς !!

4) Νερό θα έχει για αυτούς μόνο ζεστό και 5 ευρώ το μικρό το μπουκαλάκι !!

5) Σε όλα τα μπαρ να πάει η "μπόμπα" σύννεφο να χάσουν το φως τους !!

6) Εάν πάθουν και τίποτα να τους στέλνουμε και στις Ουρές του ΙΚΑ να δουν την γλύκα !

7) Άμα δούμε κανένα Γερμανό να τον κλέβουν τίποτα πορτοφολάδες , απλά του λέμε με σαρδόνια χαμόγελο ότι ήταν μια μεταφορά κεφαλαίου προς την περιφέρεια της ΕΕ.

8) Άμα σου απευθύνεται Γερμανός είτε στα Αγγλικά είτε στα Γερμανικά , εσύ τον "γράφεις" και να του μιλάς Ελληνικά , με αποτέλεσμα , επιτέλους να νιώθει ότι είναι σε εχθρικό έδαφος , κάτι σε Βαγδάτη μεριά !!

9) Βάλτε παντού πινακίδες ότι απαγορεύεται η είσοδος σε σκυλιά και Γερμανούς αυτό θα τους τρελάνει τελείως!!

10) Μόλις βλέπετε Γερμανό να πιάνετε τη μύτη σας για να νομίζει ότι βρωμάει !!

11) Μόλις ακούτε Γερμανικά από το διπλανό Τραπέζι να σταματάτε κάθε συζήτηση και να κοιτάτε στα μάτια τον Βόρειο που μιλάει εσείς και η παρέα σας, που θα πάει, θα το βάλει στα πόδια χεσμένος από το φόβο του !!

12) Να τους κοιτάτε αηδιασμένο με ύφος ρατσιστικό λες και είναι σκουλήκια και να καλείτε την Αστυνομία πάραυτα μόλις βλέπετε Γερμανό λέγοντας, ότι σας βρίζουν, ότι σας έχουν κλέψει , ότι είναι άρρωστοι και βρωμάνε, ότι μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα , ότι εκφράστηκαν απρεπώς για την χώρα μας και τα σύμβολα της , ότι τέλος πάντως έλεγαν αυτοί στους συγγενείς μας που πήγαιναν να δουλέψουν στην Γερμανία το 60-70!!

Γενικώς μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί, ΓΊΝΕΤΕ ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΈΣ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ

Με μια λέξη , σαν πολίτες ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !!

4 σχόλια:

Redfly είπε...

Τι σχέση έχει τώρα το FOCUS και τα παιχνίδια της γερμανικής αστικής τάξης και των τραπεζών, με του Γερμανούς τουρίστες ??

Μην μπλέκουμε την βούρτσα με την πούτσα γιατί στο τέλος δεν θα ξέρουμε που πατάμε και που βρισκόμαστε !!!!

Άλλο πράγμα τα παιχνίδια των Τραπεζών και του FOCUS, και άλλο πράγμα ο ρατσισμός !!!

Απο τα χειρότερα άρθρα που εχω διαβάσει ποτέ στην ιστοσελίδα σου Αχινέ..... πρόσεχε, γιατί ξεφευγεις.... ελπίζω να το καταλαβαίνεις και μόνος σου !

axinosp είπε...

ρε συ redfly αν ζούσες σαν Ελληνας μετανάστης στην Γερμανία, θα καταλάβαινες τι σημαίνει Γερμανικός ρατσισμός εκφρασμένο από τους ίδιους Γερμανούς πολίτες για τους Ελληνες. Αυτόν που οι απλοί Έλληνες μετανάστες βιώνουν καθημερινά στην Γερμανία . Που όπως μου είπε ο φίλος μου ο Κώστας , μετανάστης και αυτό στο Γερμανικό Βορά , τον κάνουν να ντρέπετε που είναι Έλληνας .
Κατά δεύτερο βάλε και λίγο χιούμορ στην ζωή σου , ξέρεις κάνει καλό !!

Redfly είπε...

Αχινε, έχω γεννηθεί στην Γερμανία !!!! Ξέρω πολύ καλά ποιός είναι ο ρατσισμός των Γερμανών, ξέρω όμως επίσης και τον ρατσισμό ημών των Ελλήνων !!!

Δυστυχώς η πλειονότητα του λαού είναι ρατσιστές, άθελά τους βέβαια , αλλά είναι γεγονός......όπως επίσης καλλιεργεί μια βαθύτατα συντηρητική σκέψη ....., και όλα αυτά λόγω έλλειψης πραγματικής ΠΑΙΔΕΙΑΣ !!!

Το θέμα όμως δεν είναι ο ρατσισμός, αλλά το ότι μπλέκουμε τα καπιταλιστικά παιχνίδια του Focus, που δουλευει για συγκεκριμένα "μαγαζιά" (ξέρεις τι εννοώ), με τον γερμανικό λαό, που ουδεμία σχέση δεν έχει με τα κωλοδάκτυλα του Focus.....

Μάλιστα εγώ που μπαίνω και σε γερμανικά forum , σε πληροφορώ πως η πλειοψηφία των Γερμανων, βρίζουν το focus για το άθλιο αυτό άρθρο και την εικόνα φυσικά !!!
Ακόμα και στην ίδια την σελίδα του Focus, πολλοί Γερμανοί γράφουν αρνητικά σχόλια για το περιοδικό !!

Δεν είναι θέμα χιούμορ, αλλά έχω τρελαθεί από το πρωι διαβάζοντας σε ένα σωρό μπλογκς τις ίδιες επιθέσεις κατά των Γερμανών πολιτών, λες και φταίνε αυτοί που οι γερμανοί καπιταλιστές παίζουν με το προτεκτοράτο τους την Ελλάδα !!!

Ειδικά οι αφισες με τον χιτλερ, παρελάζουν παντού....... αυτό δεν είναι χιούμορ, αλλά έκρηξη συναισθημάτων ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ !!

Σορρυ εαν ειμαι λιγο αποτομος, αλλά μου έχει ανεβει η πιεση βλέποντας όλον αυτον τον αποπροσανατολισμό που δημιουργούν τα ΜΜΕ.......

axinosp είπε...

Εντάξει REDFLY και γώ τα είδα τα μοντάζ με τον Χίτλερ στο Focus και δεν μου άρεσε.Εμείς οι Έλληνες σαν φυλή έχουμε ένα καλό ή κακό όπως το πάρει κανείς . Την Λήθη που σε λίγο καιρό θα τα έχουμε όλα αυτά με τους Γερμανούς ξεχάσει ίσως και να τους συγχωρέσουμε , όπως και χιλιάδες άλλα πράγματα που δεν θα έπρεπε να ξεχνάμε .