Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Μικρής έκτασης επεισόδια και συλλήψεις

(Για όσους δεν κατάλαβαν την πιό πάνω φωτογραφία διαδηλωτές χτίζουν συμβολικά μία τράπεζα )


Ομάδες περίπου τριακοσίων (300) ατόμων του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου, κατάφεραν να παρεισφρήσουν κατά μήκος του κύριου όγκου των διαδηλωτών και εκμεταλλευόμενες το πλήθος, πραγματοποίησαν επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που περιφρουρούσαν την ομαλή διεξαγωγή της πορείας.
Τα παραπάνω άτομα, ορισμένα εκ των οποίων είχαν καλυμμένα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εκσφενδόνισαν πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότωφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, που προχώρησαν σε περιορισμένη χρήση χημικών σε μεμονωμένα περιστατικά.
Επίσης, προκάλεσαν ζημιές σε προσόψεις 13 καταστημάτων και υαλοπινάκων 5 ΑΤΜ Τραπεζών.
Συνελήφθησαν 3 άτομα για επιθέσεις με αντικείμενα κατά αστυνομικών, ενώ τραυματίστηκαν συνολικά είκοσι τρεις (23) αστυνομικοί από τις ρίψεις αντικειμένων και τις επιθέσεις με ξύλα, οι οποίοι διακομίσθηκαν σε Νοσοκομείο.
Επίσης, από τις επιθέσεις κατά των αστυνομικών δυνάμεων καταστράφηκαν δεκαπέντε(15) ασπίδες, τέσσερις (4) αντιασφυξιογόνες μάσκες και δύο (2) κράνη.....
http://www.news247.gr/a/43!121093
Σημ.axinosp:Φαντάσου αν ήταν μεγάλης έκτασης τα επεισόδια ,τι θα λέγανε τα ΜΜΕ. Επίσης δεν ήταν όλοι από τον χώρο των αντιεξουσιαστών που έδωσαν πρωτοφανείς μάχες σώμα με σώμα με τα ΜΑΤ. Διαβάστε και το indymedia . Όσο αγριεύει οικονομικά η κατάσταση, τίποτα δεν θα θεωρείται πια , δεδομένο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: