Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Eurostat: Από το 2004 είχαν εντοπισθεί προβλήματα με τα ελληνικά στοιχεία

Σοβαρές κατηγορίες σε βάρος των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων διατυπώνει ο γενικός διευθυντής της Eurostat. Σε συνέντευξή του προς την γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του Μονάχου, ο Βάλτερ Ραντερμάχερ αποδίδει ένα μέρος της ευθύνης για την δημοσιονομική κρίση της Ελλάδας στα άλλα κράτη-μέλη, καθώς όπως υπογραμμίζει ήδη το 2004 και 2005 είχαν προκύψει προβλήματα με τα στοιχεία που έδινε η Αθήνα. Η Eurostat είχε ζητήσει από τότε διευρυμένες αρμοδιότητες προκειμένου να διερευνήσει τους τρόπους με τους οποίους η Eλληνική Στατιστική Υπηρεσία συγκεντρώνει και υπολογίζει τα στοιχεία της.

Η περίπτωση της Ελλάδας είναι μοναδική

Τη σχετική ωστόσο πρόταση της Κομισιόν δεν αποδέχθηκαν πλήρως οι εθνικές κυβερνήσεις, λέει ο κ. Ραντερμάχερ, προσθέτοντας ότι τα κράτη μέλη αρνήθηκαν να εκχωρήσουν στην Eurostat τα εργαλεία με τα οποία θα μπορούσε να αποσοβηθεί η κρίση. Ο γενικός διευθυντής της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας τόνισε επίσης ότι και άλλες χώρες της ΕΕ δίνουν αριθμούς που δεν είναι σαφείς, ωστόσο σε τόσο εντυπωσιακές παραποιήσεις είχε προβεί μόνο η Ελλάδα, της οποία «η περίπτωση είναι μοναδική».

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5296660,00.html
Σημ.axinosp:Η Μαλακία των Ελληνικών Κυβερνήσεων είναι μοναδική. Πρώτα η ΝΔ το 2004 και μετά το ΠΑΣΟΚ το 2009 ,είπαν στην ΕΕ ότι σας δίνουμε ψεύτικα στοιχεία. Όλες οι κυβερνήσεις στην ΕΕ έχουν κερδίσει επάξια βραβεία μαγειρικής με το μαγείρεμα των στατιστικών τους στοιχείων . Ένα μόνο ήθελα να ξέρω γιατί η Eurostat δεν γίνεται και αυτή ανεξάρτητη, ώστε να μπορεί να ελέγχει την ορθότητα των στοιχείων που της δίνουν όλες οι Ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις. Εκεί να δείτε τι πανηγύρι έχει να γίνει !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: