Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Η δύναμη του καπιταλισμού.....

Το χρηματιστήριο της Αθήνας έχει και εναλλακτικές εγκαταστάσεις από τις οποίες μπορεί να λειτουργεί με ασφάλεια. Έτσι, όταν προχτές το ΠΑ.ΜΕ. έκανε κατάληψη του κτηρίου του (όπως είδα στο Tvxs) , οι συναλλαγές συνεχίστηκαν κανονικά την ώρα που το κτήριό του τελούσε υπό κατάληψη.
Αυτό συμβολίζει προφανώς από τη μια τη δύναμη του καπιταλισμού που δεν δείχνει να ενοχλείται ιδιαίτερα από τέτοιες παραδοσιακές ενέργειες ενώ παράλληλα συμβολίζει επίσης και την αντίσταση του ΠΑΜΕ απέναντι στην πλουτοκρατία (όπως θα έλεγε και το ίδιο).

Παράλληλα όμως υπάρχει και ένας άλλος πιο ισχυρός συμβολισμός: Οι εναλλακτικές εγκαταστάσεις του χρηματιστηρίου (και οι αντίστοιχες εναλλακτικές εταιρειών που κάνουν συναλλαγές) είναι εγκαταστάσεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν εγκαταστάσεις πολεμικών συνθηκών. Και δεν υπερβάλλω καθόλου. Κατά την κατασκευή τους έχει υπάρξει πρόβλεψη για μηχανογραφικά συστήματα που δεν θα σταματάνε ούτε σε σεισμούς, ούτε σε βομβαρδισμούς, ούτε σε επιθέσεις χάκερς, ούτε σε βιολογικές επιθέσεις, ούτε σε τσουνάμι. Έχουν φτιαχτεί δομικές εγκαταστάσεις που μπορούν να αντέξουν πάσης φύσεως τρομοκρατικές ενέργειες και σεισμούς 9+ ρίχτερ αφού υπάρχουν τοιχία πάχους 2 μέτρων πλάτους(!) αλλά και ηλεκτρικές γεννήτριες που μπορούν να προμηθεύουν ενέργεια τα κτήρια για εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν καταστραφεί ο κόσμος τα χρηματιστήρια μπορούν να δουλεύουν αυτόνομα, ακόμη και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Μάλιστα, ακόμη και αν αφανιζόταν ολόκληρη η ανθρωπότητα, θα μπορούσαν λίγο πριν, να βάλουν τα χρηματιστήρια στο "auto" ώστε να διενεργούν από μόνα τους αυτοματοποιημένες συναλλαγές "με δισκέτα", χωρίς να χρειάζεται η φυσική ανθρώπινη παρουσία....
http://greekrider.blogspot.com/2010/02/blog-post_24.html
Σημ.axinosp:Το να σε πιάνουνε μαλάκα και να μην το ξέρεις ότι η συνεδρίαση συνεχιζόταν κανονικότατα με ασύρματη δυκτίωση , λές πάει στο διάολο την άλλη φορά θα έρθω πιό προετοιμασμένος , να την πέσω στο ναό του Καπιταλισμού. Το να την παθαίνει το ΠΑΜΕ έτσι, μάλλον κάτι βρωμάει στην υπόθεση και δεν νομίζω ότι δεν σας περνάει από το μυαλό μιας και σε άλλη χώρα θα είχε επέμβει, η Αντιτρομοκρατική, τα ΜΑΤ και κάθε κατασταλτική μονάδα που διαθέτει το κράτος πριν πλησιάσουν καν την είσοδο του ΧΑΑ και θα έτρωγαν και το ξύλο της αρκούδας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: