Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Πρόσκληση Παπανδρέου στο Λευκό Οίκο

Τις επόμενες ημέρες θα καθορισθεί, διά της διπλωματικής οδού, η ακριβής ημερομηνία της επίσημης επίσκεψης του πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τόνιζαν χθες το βράδυ αρμόδιοι παράγοντες του Μεγάρου Μαξίμου, μετά από τη γνωστοποίηση-διοχέτευση της είδησης από αμερικανικής πλευράς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ανταποκριτής του Mega Channel, στην Ουάσιγκτον, η πρόσκληση εστάλη στην Αθήνα χθες, προκειμένου ο πρωθυπουργός να επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο στις 9 Μαρτίου.

Η πρόσκληση ερμηνεύεται ως πολιτική στήριξη προς την Ελλάδα σε αυτή τη δύσκολη πολιτική συγκυρία, ενώ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, ερωτηθείς σχετικά χθες το βράδυ, χαρακτήρισε ως "πολύ σημαντική" μια συνάντηση Ομπάμα-Παπανδρέου, που έρχεται "σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας".

Αμερικανοί αξιωματούχοι σημειώνουν ότι η Ουάσινγκτον θέλει να στηρίξει πολιτικά την Αθήνα και την ελληνική κυβέρνηση, που βρίσκεται στη δίνη πιέσεων για την οικονομία.

Η αμερικανική πλευρά ενδιαφέρεται να συμπεριληφθούν στην ατζέντα των συνομιλιών Ομπάμα-Παπανδρέου, το ζήτημα της ονομασίας της π.Γ.Δ.Μ-καθώς η εκκρεμότητα λειτουργεί ανασχετικά για την επιτάχυνση της ευρω-ατλαντικής πορείας της γειτονικής χώρας-το Κυπριακό και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ο Πρόεδρος Ομπάμα ήταν ο πρώτος ηγέτης, που συγχάρηκε τον κ. Παπανδρέου για τη νίκη και την ανάδειξή του στην πρωθυπουργία στις 4 Οκτωβρίου, ενώ οι δύο άνδρες συναντήθηκαν, για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Διάσκεψης για το Περιβάλλον, που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο στη Κοπεγχάγη.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1782440

Σημ.axinosp:Διαβάζω σε όλα τα οικονομικά φόρουμ ότι η Μέρκελ θα συναντούσε έστω και αύριο τον ΓΑΠ αν ο Ομπαμιας ζητούσε συνάντηση μεθαύριο .Τα σενάρια αυτά ευσταθούν μαζί με την ξαφνική εμφάνιση του Ακερμαν , αλλά υπάρχει και μια άλλη είδηση που κανείς δεν παρατήρησε . "Λαγκάρντ: «Έλλειψη πειθαρχίας» επέδειξε η Ελλάδα", γιατί μας τα χώνουν σήμερα οι ¨φίλοι¨μας οι Γάλλοι , αφού μέχρι πρότινος μέλι έσταζε το στόμα τους. Απλά η Αμερική γυρίζει κεφάλαιο στις γεωπολιτικές συνθήκες και οι Γάλλοι τρέχουν και δεν φτάνουν για να προλάβουν την Νέα-νέα τάξη πραγμάτων φοβούμενοι μην αποκλειστούν από αυτήν . Τι τους ενδιαφέρει μας το λέει στο ξεκάρφωτο η ιστοσελίδα της LEAP/E2020 "Η Τουρκία αφυπνίζεται : Η σταδιακή της έξοδος από το Δυτικό στρατόπεδο"
. Κοινώς δεν ανέχονται την Τουρκία σαν μέλος του ΝΑΤΟ να γίνει η δύναμη κρούσης του Ισλάμ. Το Ιράν ήρθε η ώρα να πληρώσει για την αλλαγή της πετρελαϊκής πολιτικής του, πουλώντας πετρέλαιο σε ευρώ και όχι σε δολάρια. Μέχρι πρότινος το ανεχόντουσαν εφόσον πουλούσε σε δολάριο αλλά τώρα που πουλάει σε ευρώ με αποτέλεσμα η χασούρα για την Αμερική να μεγαλώνει και το πετρέλαιο να ξεκινά δειλά δειλά ένα ράλι ανόδου μαύρο φίδι που τους έφαγε . Και επειδή ο Ερντογάν δεν έχει σταματήσει να χτυπά το Ισραήλ, με ένα σμπάρο θα πέσουν δύο τρυγόνια. Τα πιόνια στην σκακιέρα της Μέσης Ανατολής ξαναστήνονται και όποιος πάρει καλύτερη θέση κερδίζει. Οσο για την Ευρώπη αυτή σπαράσσεται μέσα σε ένα κυκεώνα , σε μια βαβυλωνία που δυστυχώς οι εξελίξεις την ξεπερνούν τάχιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: