Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Η γαλλική κυβέρνηση θα επιβάλλει βαρύτατη φορολογία στις εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε φορολογικούς παραδείσους.

Η γαλλική κυβέρνηση θα επιβάλλει βαρύτατη φορολογία σε γαλλικές εταιρίες που διαθέτουν οποιουδήποτε είδους εγκαταστάσεις σε 18 χώρες που θεωρούνται φορολογικοί παράδεισοι, γράφει σήμερα η εφημερίδα Le Figaro.
Τα έσοδα από τη φορολόγηση τα μερίσματα, τα επιτόκια και οι εισφορές που διαφεύγουν από αυτούς τους φορολογικούς παραδείσους θα ανέλθουν από 15% ως 50%.
Επιπλέον, το 95% των φορολογικών απαλλαγών στα μερίσματα που καταβάλλονται από τις θυγατρικές στις μητρικές εταιρίες θα καταργηθούν εάν η θυγατρική είναι εν λειτουργία σε μια από τις χώρες που περιλαμβάνεται στη μαύρη λίστα της Γαλλίας.
Ο κατάλογος με τις χώρες τις οποίες η γαλλική κυβέρνηση χαρακτηρίζει "μη συνεργάσιμες" περιλαμβάνει πολλές νησιωτικές χώρες της Καραϊβικής, αρκετές χώρες της Κεντρικής Αμερικής, όπως η Κόστα Ρίκα και ο Παναμάς, αρκετά νησιά του Ειρηνικού το Μπρουνέι και οι Φιλιππίνες.
Η οικονομική εφημερίδα Les Echos έγραψε ότι η συναίνεση της τελευταίας στιγμής από Χιλή , Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Ουρουγουάη, Μπαχάμες και Βανουάτου εξαίρεσαν τις χώρες αυτές από τη μαύρη λίστα.
Η γαλλική κυβέρνηση επιδιώκει να αποδεσμευτεί από τους καταλόγους των φορολογικών παραδείσων που τηρεί ο "Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης" (ΟΟΣΑ).
http://www.express.gr/news/world/266579oz_20100215266579.php3
Σημ.axinosp:5 με 10% φορολογεί τις υπεράκτιες το ΠΑΣΟΚ από 15% ως 50% οι Γάλλοι. μιλάμε για μεγάλη κοροιδία !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αφου ο σαρκοζυ εχει απλετο ελευθερο χρονο για να διωκει τους πολιτικους του αντιπαλους καλα κανει και βαζει τους εργαζομενους να δουλευουν 24 ωρες το 24 ωρο
και να τους επιβαλλει και φορους

αυτο ειναι το καταντημα της ευρωπαικης ηγεσιας
οι σαρκοζιαδες και οι μπερλουσκονιαδες

www.arelis.gr
περιεχει το αισθησιακο ερωτονομικον

ακαταλληλο για ηλικιες κατω των 18 ετων