Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ισπανία: Τόκοι 110 εκατ. ευρώ ετησίως από Ελλάδα

Η Ισπανία θα κερδίσει 110 εκατ. ευρώ τον χρόνο σε τόκους από την συμμετοχή της στο πρόγραμμα δανεισμού της Ελλάδας από την ευρωζώνη, στην περίπτωση πάντα που η Αθήνα ζητήσει τα χρήματα, δήλωσε ο πρωθυπουργός Χοσέ Λουί Θαπατέρο.

Η συμβολή της Ισπανίας στο πρόγραμμα των 30 δισ. ευρώ ανέρχεται στα 3,675 δισ. ευρώ, τα οποία η Μαδρίτη θα χρηματοδοτήσει με εκδόσεις ομολόγων.

«Η συνολική επίδραση στον ισολογισμό μας θα είναι μια θετική αξία της τάξης των 110 εκατ. ευρώ για καθένα από τα τρία χρόνια εξυπηρέτησης του δανείου,» δήλωσε ο κ. Θαπατέρο.
http://www.euro2day.gr
Σημ.axinosp:Εμ βλέπεις βρήκατε τον μαλάκα τον GAP που κλαίει τα βράδια, σύντροφοι Σοσια-ληστές Ισπανοί . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: