Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ...ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ...

Σύμφωνα με τον Βρετανό πρωθυπουργό Alistair Darling οι τράπεζες θα φύγουν από την Βρετανία και θα μετεγκατασταθούν αλλού εάν δεν υπάρξει διεθνής συνεργασία για αυστηρότερη ρύθμιση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Όπως δήλωσε στην επιτροπή οικονομικών της αγγλικής Βουλής απαντώντας στην πρόταση των Συντηρητικών για επιβολή φόρου στις τράπεζες ανεξαρτήτως του τι θα πράξουν οι άλλες χώρες, "δεν επιθυμώ να αναλάβω τον κίνδυνο μιας μονομερούς δράσης για την επιβολή φόρου στις τράπεζες".

Επίσης, επισήμανε πως το σχέδιο των Εργατικών για αύξηση της εισφοράς στην Εθνική Ασφάλιση θα είχε επίπτωση στην απασχόληση.
Τέλος, χαρακτήρισε σημαντική τη μικρή έστω ανάκαμψη της βρετανικής οικονομίας το δ' τρίμηνο 2009 (0,4%) τονίζοντας πως χρειάζεται προσοχή στις κυβερνητικές κινήσεις ώστε να μην αποσυρθούν πρόωρα τα μέτρα στήριξης της οικονομίας με καταστροφικές συνέπειες για την ανάκαμψη.
Στο μεταξύ, στη Γερμανία η κυβέρνηση κατέθεσε στο κοινοβούλιο της χώρας πρόταση για την επιβολή ενός ειδικού φόρου στις τράπεζες (ιδιωτικές και δημόσιες) με τα έσοδα να κατευθύνονται σε ειδικό ταμείο διάσωσης.
http://prezatv.blogspot.com/2010/03/blog-post_3922.html
Σημ.axinosp:Αγαπητέ prezatv σου έκανα μια μικρή διόρθωση στον τίτλο, ελπίζω να μην παρεξηγηθείς !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: