Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Σε... Σημίτη σκαλώνει η ευρωπαϊκή «βοήθεια»!


Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης έρχεται σήμερα ένα ακόμη δημοσίευμα από οικονομική ιστοσελίδα, τη sofokleousin.gr, η οποία λέει στο κύριο δημοσίευμά της ότι η Γερμανία επιμένει στον δανεισμό της Ελλάδας από τις ευρωπαϊκές χώρες με επιτόκια αγοράς.

Ένα λοιπόν από τα – γενικώς γνωστά – επιχειρήματα της Γερμανίας είναι ότι φοβάται το βέτο από το Συνταγματικό Δικαστήριό της, διότι έτσι θα παραβιάζονταν οι όροι της Συμφωνίας του Μάαστριχτ. Ποια είναι η μεγάλη πλάκα; Ότι του γερμανικού συνταγματικού δικαστηρίου προεδρεύει ο Σπύρος Σημίτης, ο αδελφός του Κωνσταντίνου Σημίτη, του πρωθυπουργού της εισόδου στην ΟΝΕ και της «ισχυρής Ελλάδας» με τα μαϊμού στοιχεία που μας έβαλαν στον σκληρό ευρωπαϊκό πυρήνα του ευρώ...

Απίστευτη ειρωνεία, αλλά και σημειολογική «τιμωρία» για έναν πρωθυπουργό ο οποίος πάντοτε πουλούσε τον ευρωπαϊσμό του και την ιδιαίτερη σχέση του με τη Γερμανία ως εγγύηση για την οικονομική σταθερότητα της χώρας. Όλες οι φούσκες όμως έχουν ένα τέλος...

Στο εν λόγω δημοσίευμα πάντως περιέχονται και μια σειρά άλλα ενδιαφέροντα δεδομένα γύρω από τον ελληνικό «δανεισμό ανάγκης», τα οποία αξίζει να δούμε χωρίς περαιτέρω σχολιασμό. Άλλωστε μιλούν μόνα τους:

«Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία – το συνολικό ύψος των δανείων δεν έχει καθοριστεί – αλλά η συμμετοχή του ΔΝΤ στη χρηματοδότηση δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 10 δισ. ευρώ ποσό που ισούται με το δεκαπλάσιο της συνεισφοράς της Ελλάδας στο κεφάλαιο του. Τα υπόλοιπα χρήματα θα δοθούν μέσω διμερών συμβάσεων.

Εδώ εντοπίζονται δυο σημεία τριβής, το ένα είναι το επιτόκιο και άλλο είναι η σειρά με την οποία η Ελλάδα θα ζητήσει ενίσχυση. Αν υποχρεωθεί να πάει πρώτα στο ΔΝΤ τότε θα πρέπει να εφαρμόσει νέα μέτρα.

Τέλος με βάση το κείμενο της συμφωνίας τα 2/3 θα προέρχονται από την Ε.Ε. και με δεδομένη τη συμμετοχή του ΔΝΤ στα 10 δισ. ευρώ τότε το συνολικό ύψος του πακέτου δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 30 δισ. ευρώ, σε βάθος όμως 18 μηνών.

Η χρονική περίοδος δανειοδότησης δείχνει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να προσφύγει και στις αγορές ενώ θα χρησιμοποιεί το μηχανισμό στήριξης, καθώς οι δανειακές ανάγκες της χώρας μας σε 18μηνη βάση ανέρχονται περίπου στα 40 δισ. ευρώ».


Αλήθεια, χρειάζονται άλλα σχόλια ύστερα απ’ όσα, επί τόσο καιρό, έχουμε σημειώσει;
http://anemogastri.blogspot.com/2010/04/blog-post_1699.html#more
Σημ.axinosp: Ποιά ήταν η απάντηση του Σπύρου Σημίτη μέλους του Γερμανικού Συνταγματικού δικαστήριου δείτε το παρακάτω βίντεο:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΙΤΕΣ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ.Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ(ΝΥΝ Κ.ΣΗΜΙΤΗΣ)ΣΑΝ ΑΛΛΟΦΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Από πού προκύπτει το εβραϊκό ονοματεπώνυμο; Επειδή οι Εβραίοι είναι σημιτικό φύλλο; Θα μ' ενδιέφερε αν έχεις στοιχεία.