Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 11 Απριλίου 2010

Γιάφκα


Βρέθηκε η κεντρική γιάφκα των τρομοκρατών. Ο χώρος αποτελεί έκπληξη και μέχρι σήμερα θεωρείτο υπεράνω πάσης υποψίας. Στους τοίχους του κτιρίου υπάρχουν χιλιάδες δακτυλικά αποτυπώματα των τρομοκρατών που εξευτέλισαν και διέλυσαν τη χώρα.
Η Αστυνομία δεν θα κάνει συλλήψεις γιατί αποτελεί όργανο των τρομοκρατών. Υπάρχει, όμως, η ελπίδα πως σύντομα οι πολίτες θα μπουκάρουν στη γιάφκα των τρομοκρατών και θα τους ξεβρακώσουν όλους.
http://pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: