Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Πατρίδα είναι ο λαός

Οι πολιτικοί εκπρόσωποι της Διεθνούς των Τοκογλύφων έβγαλαν χρησμό ότι τα αντιλαϊκά μέτρα για την αποπληρωμή του χρέους της Ελλάδας πρέπει να αυξηθούν. Κυβερνητικοί κι αντιπολιτευόμενοι κυβερνήτες του λαού των Ελλήνων αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας τις εντολές ντόπιου και ξένου κεφαλαίου ως... εταίροι πιστοί.

Για το «καλό της πατρίδας» μιλούν πολιτικές μούμιες του παρελθόντος και νεόκοπα πολιτικά μειράκια. Για το «καλό της πατρίδας» πρέπει η φτωχολογιά των Ελλήνων να μάθουν να ζουν με πιο λίγα από τα λιγότερα. Για το «καλό της πατρίδας» πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι που Ελληνες κεφαλαιοκράτες απλώνουν τα ποδάρια τους στα Βαλκάνια.
Για το «καλό της πατρίδας» πρέπει να χειροκροτούν που παιδιά τους γίνονται μισθοφόροι για να ενισχύουν την ιμπεριαλιστική καταπίεση καθυστερημένων λαών.
Για το «καλό της πατρίδας» πρέπει να σηκώνουν την κουρελιασμένη σημαία του ΝΑΤΟ στο Πακιστάν και στο Αφγανιστάν επειδή εκεί έφτασαν κάποτε τα βήματα του Αλέξανδρου, γιου του Φιλίππου του βαρβάρου.
Για το «καλό της πατρίδας» πρέπει οι Ελληνες να πειθαρχούν στα κελεύσματα των απογόνων του Τρίτου Ράιχ.
Το Τέταρτο Ράιχ είναι εδώ, όχι με τις σιδερόφραχτες στρατιές του Χίτλερ, αλλά με τον κοσμοπολιτισμό του τοκογλυφικού κεφαλαίου.
Κυβερνητικοί κι αντιπολιτευόμενοι εξουσιαστές αναγορεύουν την ταύτισή τους με το ευρωενωσιακό κεφάλαιο σε ύψιστο πατριωτικό χρέος και καλούν τους Ελληνες να δεχτούν την πλέον χείριστη μορφή υποταγής, αυτή του μέλλοντος των παιδιών τους, δηλαδή του μέλλοντος της πατρίδας.

Είναι αυτοί που δεκαετίες του παρελθόντος οδήγησαν τους Ελληνες στην ξενιτιά της μετανάστευσης για να εξυπηρετήσουν ντόπια συμφέροντα της πλουτοκρατίας και ιμπεριαλιστικά συμφέροντα των ισχυρών της αλλοδαπής.

Είναι αυτοί που αφού οδήγησαν το εργατικό δυναμικό της Ελλάδας στα ξένα σκλαβοπάζαρα, τώρα ζητούν από τα θύματά τους να σεβαστούν εκείνο τον κατάπτυστο εξανδραποδισμό.

Τώρα, όλοι αυτοί, επίγονοι, απόγονοι και κληρονόμοι, απειλούν την πολιτική πρωτοπορία του εργατολαϊκού κινήματος που αντιστέκεται σ' ένα νέο καθολικό εξανδραποδισμό, σε μια καθολική μέχρις εσχάτων εξαθλίωση.

Χρησιμοποιούν τα σαπρόφυτα της δημοσιογραφίας στις ειδήσεις των καναλιών για να επιβάλουν οικονομική, πολιτική και κοινωνική τρομοκρατία. Αναδεικνύουν και στηρίζουν φασιστοειδή με «κοινωνικό πρόσωπο» και με ιστορικές αναφορές στην αρχαία ελληνική γραμματεία για να στηρίξουν τα χαμερπή οικονομικά τους συμφέροντα.

Ακόμη και ιστορικές ελληνικές μορφές της παγκόσμιας γνωσιολογίας, όπως ο Αριστοτέλης, ο Επίκουρος, ο Πλάτων, κ.ά., επιστρατεύονται προκειμένου να αναδείξουν την υπέρτατη φασιστική αρχή που είναι το «δίκιο του ισχυρού» κι ο «θάνατος του αδυνάτου». Ο Μαλθουσιανός νόμος στο μεγαλείο του.

Οι διάκονοι των δικαιωμάτων των τοκογλύφων δείχνουν να μην παίρνουν χαμπάρι τις ήδη συντελούμενες κοινωνικές διεργασίες. Δείχνουν να μένουν προσκολλημένοι στο δίκιο του δανειστή που έχει το δικαίωμα να ασκεί έλεγχο στο δανειζόμενο για το πώς χρησιμοποιεί τα χρήματα που του δανείζει.
Που έχει το δικαίωμα να επιβάλλει την κάθε λογής αντεργατική, αντιλαϊκή, αντιδημοκρατική πολιτική. Που έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί κυβερνητικά κι αντιπολιτευόμενα ανδρείκελα.
Οι σύγχρονοι Τσολάκογλου δεν εθνικολογούν κάτω από την ισχύ των χιτλερικών όπλων, αλλά κάτω από την ισχύ των τοκογλύφων. 
 Ο παλιός αξιωματικός των Ες-Ες ντύθηκε τη φορεσιά του τοκογλύφου κοσμοπολίτη και ζητά τα χρεωστούμενα όχι από εκείνους που τα έδωσε αλλά από τους φτωχούς και κολασμένους. Ολα, όμως, αλλάζουν.
Στο βάθος του γκριζόμαυρου ουρανού ξεπροβάλλει μια κόκκινη ζεστή ηλιαχτίδα. Είναι το νέο ΕΑΜ της ελπίδας και της απαντοχής. 
Είναι ο αντίλαλος του χρέους μιας νέας Ελλάδας, ειρηνικής, προοδευτικής και λαοκρατούμενης.

Αντώνης ΔΑΜΙΓΟΣ
 http://www2.rizospastis.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ειναι οπως μου ειπε και μια γιαγια
και μονο μια γιαγια θα μπορουσε να το πει.

"πατριδα ειναι εκει που εχει δουλειες"

κατι παραπανω θα ηξερε..