Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Εντυπωσιακό θέαμα στο νυκτερινό ουρανό - Άγνωστο όμως τι το προκάλεσε


Ένα εντυπωσιακό θέαμα στον νυχτερινό ουρανό κάπου στη Ρωσία προσέφερε ένας –τουλάχιστον κατά τα φαινόμενα αλλά και κατά την περιγραφή του δημιουργού του βίντεο- πύραυλος ο οποίος κατέληξε στο να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή παράσταση στο τέλος της διαδρομής του.

Καμία πληροφόρηση πάντως δεν υπάρχει, για το τι είδους πύραυλος ήταν –εάν ήταν τελικά- ούτε και για το λόγο ή τους λόγους που οδήγησαν στο συγκεκριμένη κατάσταση, αλλά ούτε και για το πότε και που –εκτός από τους ισχυρισμούς του χρήστη- συνέβη αυτό.

Ο χρήστης του συγκεκριμένου βίντεο πάντως ισχυρίζεται για τον έλεγχο πυραυλικών συστημάτων από άγνωστα αντικείμενα, αλλά αυτό είναι μόνο μια θεώρηση εξήγησης του φαινομένου και μάλλον όχι και η πιο πειστική. Πάντως ότι και αν είναι αυτό το ουράνιο φαινόμενο τουλάχιστον είναι ενδιαφέρον.



DefenceNet

Δεν υπάρχουν σχόλια: