Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Οι Αμερικανοί δίνουν 38-40% στον ΣΥΡΙΖΑ> Τεκτονικός σεισμός σε ΜΜΕ, Αστυνομία, Δικαιοσύνη!
Στο 38-40% δίνουν οι Αμερικανοί τον ΣΥΡΙΖΑ! Το τρελό αυτό ποσοστό έχει σημάνει συναγερμό καθώς την Δευτέρα 18 Ιουνίου ξημερώνει μια άλλη Ελλάδα. Από τα πρώτα μέτρα της νέας κυβέρνησης θα είναι να ξηλώσει τον παρακρατικό μηχανισμό στα Σώματα Ασφαλείας που επιτρέπουν στον Κασιδιάρη να παραμένει ελεύθερος. Νυστέρι θα μπει καιστο βαθύ κράτος της Δικαιοσύνης που κρατά στο απυρόβλητο τα σεσημασμένα πρόσωπα που λεηλάτησαν, όπως και ο Τσοχατζόπουλος, το χρήμα των εξοπλιστικών. Φυσικά θα δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα των δημοσιογράφων που υπηρετούν η τα παίρνουν από το κράτος. Από τα μυστικά κονδύλια του υπ. Εξωτερικών ως την ΕΥΠ.Πολλοί νταβατζήδες των ΜΜΕ που ζούν από τα δάνεια που παίρνουν εκβιάζοντας το τραπεζικό σύστημα θα αναγκασθούν να κλείσουν τα χρεοκοπημένα μαγαζιά τους.Εννοείται ότι αυτά τα δανεικά είναι και αγύριστα. Θα μπει μπροστά ο βασικός μέτοχος και το τοπίο στα ΜΜΕ θα αλλάξει. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στείλει στην δικαιοσύνη και τις αναθέσεις δημοσίων έργων και προμηθειών που έγιναν  στην διάρκεια της κυβέρνησης Παπαδήμου αλλά και της υπηρεσιακής του Πικραμμένου. Υπουργοί θα καθήσουν στο σκαμνί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υπολογίσει ότι χρειάζεται 1500 στελέχη για να τοποθετήσει σε θέσεις κλειδιά του κράτους-οργανισμούς κλπ. Πιθανόν κάποια από αυτά θα βούν σκάρτα, ελπίζει να μειώσει όσο γίνεται αυτές τις πιθανότητες.
Από την Δευτέρα 18 Ιουνίου η Ελλάδα αλλάζει.  Οι Αμερικανοί εκτιμούν πως αν αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγουν τα κουμπούρια. Μείνετε συντονισμένοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: