Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Γιακουμάτος: "Την Δευτέρα το πρωί ψάξε να βρεις ATM όρθιο..."

"Η επόμενη μέρα με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική, θα είναι τραγική", υποστήριξε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega. "Λόγω της πολιτικής αστάθειας το τελευταίο εξάμηνο έχουν φύγει 78 δισ.ευρώ από την χώρα", συνέχισε ο κ. Γιακουμάτος και προειδοποίησε: "Την Δευτέρα το πρωί ψάξε να βρεις ATM όρθιο. Αν βρεις ATM όρθιο να ρθεις να μου τρυπήσεις την μύτη!". Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης απέδωσε την εκροή καταθέσεων στο εξωτερικό στις πολιτικές που ακολούθησαν τα προηγούμενα χρόνια το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.
 Το στέλεχος της ΝΔ υποστήριξε πάντως ότι τα πολιτικά κόμματα πρέπει να συνεννοηθούν προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας. "Ονειρεύομαι την επόμενη μέρα να φύγουν να πάνε με ένα αεροπλανάκι στις Βρυξέλλες, ο κ. Σαμαράς, ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Κουβέλης και ο κ. Τσίπρας να δείξει λιγάκι σοβαρότητα και υπευθυνότητα".
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player Πρώτο Θέμα 
 Σημ.axinosp; Ο μαλάκας ξαναχτύπησε μετά το "Νοικιάστε την Ακρόπολη!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: