Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

Η Γερμανία και η ΕΕ σχεδιάζουν να δώσουν κίνητρο αποχώρησης 80 δισ στην Ελλάδα για να φύγει από το ευρώ και option επιστροφής - Χάος θα βρει η Τρόικα όταν έρθει στην Αθήνα – Τίποτε από τα συμφωνηθέντα δεν έχει τηρηθεί


Η Γερμανία μαζί με την ΕΕ σχεδιάζουν να δώσουν  ένα μεγάλο ποσό περίπου 80 με 100 δις ευρώ στην Ελλάδα για να αποχωρήσει από το ευρώ.
Σύμφωνα με πηγές σε επενδυτικές τράπεζες (BofA και Barclays) υπάρχουν διαρροές και αναφορές ότι ένα από τα σχέδια που έχουν εξεταστεί για την Ελλάδα είναι η αποχώρηση της από το ευρώ εφόσον όμως της δώσουν ένα μεγάλο ποσό κοντά στα 80 δις ως κίνητρο αποχώρησης ενώ θα υπάρχει και option επιστροφής ως ισότιμο μέλος αν πιάσει τους στόχους και αποκτήσει αξιοπιστία η οικονομία.
Προφανώς δεν είναι αυτή η πρώτιστη προτεραιότητα.....αλλά σε κάθε περίπτωση έχουν εξεταστεί εναλλακτικά σενάρια.
Η τρόικα ερχόμενη στην Ελλάδα σε λίγες μέρες μετά την ανάρρωση Σαμαρά Πρωθυπουργού και Ράπανου Υπουργού Οικονομικών θα διαπιστώσει ότι το πρόγραμμα προσαρμογής έχει τιναχθεί στον αέρα άπαξ και καμία από τις συμφωνίες δεν έχει τηρηθεί.
Η τρόικα θα βρει χάος στην Αθήνα ενώ τίποτε από τα συμφωνηθέντα δεν έχει τηρηθεί.
Είναι προφανές, είναι ξεκάθαρο ότι οι επιλογές είναι 3
1)Να δοθεί στην Σύνοδο Κορυφής παράταση 2 ετών στο πρόγραμμα προσαρμογής καθώς διαπιστώνεται ότι έχει τιναχθεί στον αέρα.
Το μνημόνιο που υπέγραψε η Αθήνα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ όχι μόνο δεν τηρείται, όχι μόνο έχει εξοκείλει αλλά έχει πλήρως καταρρεύσει.
Παραδόξως ενώ στο μνημόνιο έχει υπογραφεί η δραστική μείωση των δημοσίων υπαλλήλων, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ συμφώνησαν ως προγραμματική συμφωνία να παγώσουν τις απολύσεις.
Συμφώνησαν να παραβιάζουν ένα από τους όρους του μνημονίου που υπέγραψαν.
2)Η Γερμανία ή ένα κομμάτι του πολιτικού συστήματος της Γερμανίας δεν διάκειται θετικά στην 2ετή χρονική παράταση του μνημονίου ώστε η Ελλάδα να έχει μεγαλύτερη ευελιξία.
Αν δεν περάσει η 2ετία είναι προφανές ότι η αντίστροφη μέτρηση κατάρρευσης της Ελλάδος θα έχει ξεκινήσει.
3)Μια λύση που έχει εξεταστεί είναι να δοθεί κίνητρο εξόδου από το ευρώ της Ελλάδος.
Δηλαδή έχει σχεδιαστεί το εξής.
Να δοθούν περίπου 80 δις ευρώ στην Ελλάδα ώστε να αποχωρήσει από το ευρώ άπαξ και η συμφωνία έχει καταρρεύσει τίποτε από τα συμφωνηθέντα δεν τηρείται.
Με βάση πηγές στην BofA και στην Barclays ορισμένοι ευρωπαϊκοί κύκλοι έχουν διαρρεύσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Η Ελλάδα να πάρει ως bonus εξόδου 80 δις ευρώ.
Να κινήσει τις διαδικασίες εξόδου από το ευρώ με προοπτική να διατηρεί διπλό νόμισμα ευρώ και νέα δραχμή.
Παράλληλα θα υπάρχει και ρήτρα εισόδου στο ευρώ μετά την πάροδο ενός χρονικού διαστήματος και εφόσον κριθεί ότι είναι ισότιμο μέλος της ΕΕ.
Είναι ξεκάθαρο ότι η Ευρώπη εξετάζει πλειάδα εναλλακτικών σχεδίων για την Ελλάδα.
Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη, τα πολύ χειρότερα είναι εμπρός.


bankingnews
Σημ.axinosp: Το κόμμα της κατοχικής νέας δραχμής, τελικά θα είναι η ΝΔ και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Ετοιμαστείτε να δείτε πολύ ξύλο στους πολιτικούς της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κατοχικής κυβέρνησης.
Δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο ο τίτλος στο Χωνί, κάτι ξέραμε και τα λέγαμε σαν ΕΠΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: