Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Η ΦΙΡΜΑ ΠΟΥ ΕΡΑΒΕ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΙΧ ΜΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ.


Γράφει η Σοφία Τ.

Η «κολεξιόν» των ναζί! Ποιος μεγάλος οίκος έραβε τις στολές του Γ΄ Ράιχ.
http://logotypes.designer.am/t/boss_hugo_boss.png
Που… ράβονταν οι ναζί; Όχι όπου κι όπου. Τις στολές τους τις έραβε ο γερμανικός οίκος μόδας Hugo Boss παρακαλώ! Η κυκλοφορία μιας νέας βιογραφίας της εταιρείας που αποκαλύπτει τις σχέσεις του ιδρυτή της Hugo Boss(1885-1948) με το Γ’ Ράιχ, παρουσιάστηκε περίπου ως απολογία. 


Ο σχεδιαστής Hugo Boss που δημιούργησε την ομώνυμη εταιρεία ρούχων το 1924 στην Metzingen, μια μικρή πόλη Ν της Στουτγάρδης-όπου και εξακολουθεί να έχει τη βάση της- δεν ήταν μόνο ο αγαπημένος μόδιστρος του Hitler, αλλά είχε αναλάβει να προμηθεύει στολές στον στρατό των Ναζί. Μετά τον πόλεμο ο σχεδιαστής ισχυρίστηκε ότι είχε υποστηρίξει τον Hitler για να σώσει την εταιρεία του και όχι γιατί πίστευε σε όσα πρέσβευε το Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα, όμως ιστορικές έρευνες αποκαλύπτουν ότι ήταν ταγμένος ιδεολογικά μαζί του. Κατά την διάρκεια του Β’ ΠΠ η εταιρεία χρησιμοποιούσε 140 Πολωνούς εργάτες οι οποίοι είχαν απαχθεί από την Gestapo. Στο εργοστάσιο ρούχων στη Metzingen, στο Baden-Württemberg, το εργατικό δυναμικό συμπλήρωναν και 40 Γάλλοι αιχμάλωτοι πολέμου οι οποίοι έφτιαχναν τις στολές της Wehrmacht. Από τον Απρίλιο του 1940, ο Hugo Boss χρησιμοποιούσε στο εργοστάσιό του καταναγκαστική εργασία, κυρίως γυναικών. Μετά από την αποκάλυψη όλων αυτών των στοιχείων η εταιρεία στην επίσημη ιστοσελίδα της, είχε ανακοινώσει: «Επιθυμούμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για όσους υπέφεραν και ταλαιπωρήθηκαν από την διοίκηση του Hugo Ferdinand Boss και τους νόμους του Εθνικοσοσιαλιστικού Γερμανικού Εργατικού Κόμματος». Η μόνη ποινή στον Boss μετά τον πόλεμο ήταν η αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου… Πέθανε κατά την απονεύρωση ενός δοντιού(όχι εύκολη υπόθεση το 1948 και χωρίς τον σύγχρονο εξοπλισμό).

Υ.Γ.: όλες οι γερμανικές εταιρείες τέτοιους λόγους βρήκαν να πουν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα της προσφοράς τους στο Γ’ Ράιχ(εξοπλισμός ή «απασχόληση» αιχμαλώτων πολέμου ή Εβραίων και λοιπών «υπανθρώπων» κατά τους ναζί λίγο πριν τον εγκλεισμό, βασανισμό και τις περισσότερες φορές θάνατό τους στα κολαστήρια-στρατόπεδα συγκέντρωσης
Ολυμπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: