Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

Οι κινέζοι αγοράζουν αμερικανικές πόλεις

Οι κινέζοι αγοράζουν αμερικανικές πόλεις
Φωτογραφία: EPA
 Εκτυπώστε το άρθρο Ενημερώστε το φίλο σας για το Email  Προσθέστε στο μπλογκ

Σήμερα οι ΗΠΑ χρωστούν στην Κίνα περισσότερο από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια. Με ένα τεράστιο θετικό εμπορικό έλλειμμα με τους αμερικανούς, η Κίνα έγινε μία απίστευτα πλούσια χώρα, ενώ οι κινέζοι με αξιοζήλευτη ταχύτητα άρχισαν να αγοράζουν ακίνητα στις ΗΠΑ.

Τα πάντα δείχνουν, πως ολόκληρες αμερικανικές πόλεις στο εγγύς μέλλον μπορεί να περάσουν στα χέρια των κινέζων. Ένας από αυτούς τους «κατεχτημένους» οικισμούς έγινε το Τολέντο (πολιτεία Οχάιο), όπου τα ακίνητα λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης και του υψηλού επίπεδου ανεργίας ήταν δυνατό να αγοραστούν στην κυριολεξία για μια χούφτα δολάρια. Οι κινέζοι δεν χάνουν παρόμοιες ευκαιρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: