Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Πως χάλασε ο Κασιδιάρης τα σχέδια του Χίτλερ [βίντεο]


Πως χάλασε ο Κασιδιάρης τα σχέδια του Χίτλερ [βίντεο]
Για μια ακόμη φορά το γνωστό βίντεο του Χίτλερ έρχεται να σχολιάσει την ελληνική πραγματικότητα. Αυτή την φορά εξηγεί πως τα απρόσμενα χαστούκια του Κασιδιάρη κατέστρεψαν το γερμανικό σχέδιο κατάκτησης της Ελλάδας.
Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο Κασιδιάρης που κρύβεται στο Allou Fun Park, οι Έλληνες που τάισαν το Γερμανικό επιτελείο χαλασμένες φακές και ο Παυλόπουλος που έμεινε ακίνητος σαν Θιβετιανός μοναχός είναι μερικές από τις επιτυχημένες ατάκες που περιέχει το παρακάτω βίντεο-παρωδία.
ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: