Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

O Εgan Jones ξαναχτυπά - Στο στόχαστρο του οίκου η ισχυρότερη οικονομία της ΕΕ - Υποβάθμισε τη Γερμανία σε Α+ από ΑΑ-... Κατηγορεί προσωπικά τη Μerkel πως προκαλεί εντάσεις!

Ασταμάτητος ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης Egan Jones! Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρέθηκε η ισχυρότερη οικονομία της ΕΕ, η Γερμανία.


Ο οίκος υποβάθμισε την αξιολόγηση της Γερμανίας σε Α+, από ΑΑ- προηγουμένως. Αρνητικό το outlook.
Ο οίκος επιρρίπτει ευθύνες προσωπικά στη Γερμανίδα Καγκελάριο Α. Μerkel, κατηγορώντας την ευθέως πως προκαλεί εντάσεις στην Ευρωζώνη, με τη συνεχιζόμενη αντίρρησή της στην πρόταση για έκδοση ευρωομολόγου, αλλά και την εμμονή της στην αυστηρή δημοσιονομική πειθαρχία.
Ο οίκος κάνει ειδική μνεία στη συνεισφορά του Βερολίνου στους μηχανισμούς στήριξης (EFSF, ΕSM), και στον αντίκτυπο που θα έχει στη γερμανική οικονομία το ενδεχόμενο οι μηχανισμοί να λάβουν τραπεζική άδεια.
Στα 310 δισ. ευρώ υπολογίζεται η συνολική συνεισφορά της Γερμανίας στους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς στήριξης (EFSF, ΕSM), σύμφωνα με έκθεση του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών που παρουσίασε η εφημερίδα Handelsblatt.
Kατά τις πληροφορίες, η έκθεση αυτή αναμένεται να σταλεί στην επιτροπή προϋπολογισμού του γερμανικού κοινοβουλίου.
Στην εν λόγω έκθεση, φυσικά, δεν περιλαμβάνεται το κόστος από μια πιθανή διάσπαση της ευρωζώνης.

www.bankingnews.gr 
Σημ.axinosp:Σιγά μην γλίτωνε το μαύρισμα η Γερμανία !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: