Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Global Macro Investor: Οι πρώην συνεργάτες της GLG Partners και της Goldman Sachs προειδοποιούν ότι έρχεται η απόλυτη καταστροφή - Με το χρέος και τα παράγωγα των G10 στο 1.200% του παγκόσμιου ΑΕΠ έχετε προθεσμία 6 μήνες να διασώσετε ότι μπορείτε


Ένα εξαιρετικά καταστροφικό και δυσοίωνο σενάριο περιγράφει ο Raoul Pal, ιδρυτής της Global Macro Investor, ο οποίος παλαιότερα άνηκε στο δυναμικό του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού fund, της GLG Partners και της Goldman Sachs, προβλέποντας ότι οι επενδυτές έχουν έξι μήνες περιθώριο να διασώσουν ότι μπορούν από τα κεφάλαια τους.
Σε λίγο θα έλθει η «απόλυτη καταστροφή γι’ αυτό φορέστε τα κράνη σας και περιμένετε μέχρι να προκύψει ένα νέο οικονομικό σύστημα» συστήνει, ενώ θεωρεί ως κύρια αιτία της κρίσης τα 70 τρισ. δολαρίων συνολικού χρέους των χωρών του G10 και τα 700 τρισ. δολάρια των collateral.
Στην 32σέλιδη έκθεση του με τίτλο «The end game» (το τέλος του παιχνιδιού) αναφέρει:
Η παγκόσμια οικονομία δεν έχει καύσιμα για ανάπτυξη πια. Ήδη μπαίνει σε νέα φάση ύφεσης εν μέσω εξελισσόμενης βαθιάς ύφεσης.
Για πρώτη φορά μετά το 1930 μπαίνουμε σε νέα ύφεση χωρίς προηγουμένως να έχουν κορυφώσει οι δείκτες της βιομηχανικής παραγωγής, των παραγγελιών αγαθών, της εργασίας, της ανάπτυξης.
Δεν ξέρουμε τι ακριβώς μας περιμένει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι απέχουμε πολύ λίγο από την κατάρρευση της πρώτης μεγάλης τράπεζας.
Με οριακά περιθώρια στα πακέτα διάσωσης των κυβερνήσεων, απέχουμε πολύ λίγο από την κατάρρευση του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος, η οποία θα οδηγήσει σε χρεοκοπία πολλών κυβερνήσεων
Σχεδόν δεν έχουμε «φρένα» στο σύστημα, ενώ κανείς δεν έχει συνειδητοποιήσει την κατάσταση.
Το πρόβλημα δεν είναι το κυβερνητικό χρέος. Το πραγματικό πρόβλημα είναι τα 70 τρισ. δολαρίων συνολικό χρέος των χωρών του G10 και τα 700 τρισ. δολάρια των collateral.
Πράγματι, αυτό το νούμερο φτάνει το 1.200% του παγκόσμιου ΑΕΠ, ενώ μόνο το χρέος στο 300% του παγκόσμιου ΑΕΠ.
Απέχουμε ελάχιστα από την βρετανική κρίση που θα προκαλέσει σεισμικές δονήσεις
Θεωρείτε ότι η Ιαπωνία και η Κίνα θα είναι οι επόμενες; Θεωρείτε ότι οι ΗΠΑ θα επιβιώσουν;
Θα ζήσουμε ένα μεγάλο RESET (ολική επαναφορά)
Και συνεχίζει η ανάλυση της Global Macro Investor:
-Τα ομόλογα της Γερμανίας, της Βρετανίας, της Ιαπωνίας και των ΗΠΑ θα παραμείνουν στο 1% (σε αυτή τη φάση)
-Η υπόλοιπη αγορά ομολόγων θα «πεθάνει»
-Θα απαγορευτεί το short selling σε ομόλογα και μετοχές
-Θα απαγορευτεί η διαπραγμάτευση σε CDS, παράγωγα και συμβόλαια
-Η διαπραγμάτευση θα είναι ελεύθερη μόνο σε χρυσό και δολάρια
Μας απομένουν μόνο έξι μήνες για να προστατεύσουμε τα κεφάλαια μας από τις δυτικές αγορές ή να βγάλουμε αρκετά χρήματα για να καλύψουμε τις ζημίες
Μετά από αυτό το διάστημα φορέστε τα κράνη σας, κρυφτείτε και περιμένετε μέχρι ένα νέο σύστημα αναδυθεί.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: