Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

Ας είναι η γενιά μας αυτή που θα δώσει ένα οριστικό τέλος στους προδότες της μεταπολίτευσης…


Άρχισαν πάλι οι αηδίες σχετικά με το με τα μηνύματα και διακυβεύματα των εκλογών, μία ακόμα απόδειξη ότι οι σκοτεινοί αυτοί τύποι που κυβερνάνε με τον ένα η τον άλλο τρόπο τόσα χρόνια δεν κατάλαβαν τίποτα και πολύ φοβάμαι ότι ούτε και εμείς που ψηφίζουμε...


Δεν είχαν καν την μεγαλοψυχία να παραδεχτούν ότι εμείς οι κατά τα άλλα μαλάκες, ενισχύοντας τα αντιμνημονιακά κόμματα με αιχμή το ΣΥΡΙΖΑ αλλάξαμε τους συσχετισμούς και ενισχύσαμε την διαπραγματευτική ισχύ όλων αυτών που δήθεν μας εκπροσωπούν.

Και από την άλλη μας δουλεύουν ψιλό γαζί…… μας λένε ψέματα απροκάλυπτα, μας περνάνε για ζώα, μας εξαπατούν, προσβάλουν την νοημοσύνη μας, την μνήμη μας, την αξιοπρέπειά μας, την αντιληψή μας, χέζουν πάνω στα όνειρά μας, εκμεταλεύονται την ανησυχία μας παίζουν ελεεινό παιχνίδι με τους φόβους των γέρων την στιγμή που είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για το χάλι στην υγεία, την παιδεία, στην δημόσια διόικηση…

Λιγότερο κράτος λένε, ενώ το θέμα είναι το κράτος να παράγει, το κράτος πρέπει να λειτουργεί και για να γίνει αυτό μία είναι η λύση, να το αφήσουν ήσυχο μακριά από κόμματα να γίνουν οι υπάλληλοι κρατικοί και όχι κυβερνητικοί όπως είναι τώρα…….

Από το 74 και μετά τα χρήματα που πέσαν στην χώρα είναι απίστευτα κι όμως μείναν μόνο τα χρέη, η χώρα αποβημιοχανοποιήθηκε πλήρως, οι επιχειρήσεις κλείσανε ή έφυγαν, η αγροτική παραγωγή εκμηδενίστηκε, και σε λίγα χρόνια η χώρα στην καλλίτερη περίπτωση εάν ευοδωθούν τα σχέδια της Γερμανίας η χώρα θα θυμίζει μία τεράστια μπαταρία που θα τροφοδοτεί την Ευρώπη με ενέργεια και μείς χλωμά ανθρωπάκια θα ζούμε κάτω από τον κατασκότεινο από τον καπνό ουρανό μας για να μην ζηλεύουν οι Γερμανοί φίλοι μας τον ήλιο, την θάλασσα και την καλή μας διάθεση…..

Και επαναλαμβάνουμε τις ίδιες ανιστόριτες ανοησίες περί Γάλλων, Βρετανών, Γερμανών ή Αυστριακών φίλων μας, σαν να έχουμε ιστορική μνήμη ψαριού και ξεχάσαμε πόσες φορές τους πιστέψαμε και μας πρόδωσαν.

Ο Ολάντ λέει προσβλήθηκε με το Ολαντρέου του Τσίπρα και δεν προσβλήθηκε την ίδια στιγμή με την Αυστριακό Καγγελάριο που του είπε ότι οι απόψεις για την οικονομία είναι ανοησίες (με αυτόν το χαρακτηρισμό το είπε, ψάξτε το)…..

Και θέλουν να μας πείσουν ότι όλα αυτά δεν λέγονται ή γίνονται επειδή κάηκε ο κώλος τους επειδή για πρώτη φορά κινδυνεύουν ο συνομιλητής τους να μην είναι υπαλληλός τους!!! Δεν ξέρω εάν ο Τσίπρας είναι ικανός (φοβάμαι πάρα πολύ) προσωπικά όμως πιστεύω ότι είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος να ψηφιστούν αποδεδειγμένα ανίκανοι Σαμαροβενιζέλοι…..

Κλείνω με κάτι που σοφά λέει ο λαός ότι ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ και επιμένω ότι εάν τους ξαναενισχύσουμε τους δίνουμε συχωροχάρτι για ότι μας έκαναν τιμάμε τους προδότες (όχι ότι θα είναι η πρώτη φορά) και γινόμαστε εύκολη βορρά στα νύχια των Ευρωπεών….

Προτείνω να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαδί, προτείνω την νύχτα της 17 Ιουνίου αφού συλήσουμε να χέσουμε πάνω στους πολιτικούς τους τάφους κλείνοντας έτσι την περίοδο της μεταπολίτευσης…..

Από σχόλιο αναγνώστη στο άρθρο Ολόκληρη η ομιλία Τσίπρα


Δεν υπάρχουν σχόλια: