Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

«Θα είχαμε κυβέρνηση Μπολσεβίκων, αν δεν κάναμε πρόωρες εκλογές»

Με αυτή τη φράση προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί επέμενε η ΝΔ στις πρόωρες εκλογές, ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης, μιλώντας στους Financial Times.

Με τίτλο «Η ελληνική Δεξιά όμηρος των αποτυχιών της», η βρετανική εφημερίδα φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ από την Αθήνα και επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στη ΝΔ. Ο Βρετανός δημοσιογράφος παρουσιάζει τη ΝΔ ως ένα κόμμα που δεν έκανε ανανέωση, δεν πήρε αποστάσεις από τις «αμαρτίες του παρελθόντος» και επενδύει στο φόβο των ψηφοφόρων ότι μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει την Ελλάδα πίσω στη δραχμή και εκτός ΕΕ.

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης μιλάει στους Financial Times και, μεταξύ άλλων, «προσπαθεί να δικαιολογήσει την απόφαση του αφεντικού του να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές», λέει η εφημερίδα, με το επιχείρημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκμεταλλευόταν ακόμη περισσότερο τις «στρατιές» των ανέργων, αν δεν είχαν γίνει οι εκλογές.

«Είναι μια δεξαμενή απελπισμένων ανθρώπων. Εχουν χάσει τα πάντα ή νομίζουν ότι έχασαν τα πάντα. Ζητήσαμε εκλογές, γιατί αλλιώς μετά τον Ιούνιο θα είχαμε κυβέρνηση Μπολσεβίκων» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Λαζαρίδης.

Πρώτο Θέμα
Σημ.axinosp:Το 1977 είναι μακρυά, για τον πρώην Ρηγά , που κορόιδευε τους δεξιούς όταν έλεγαν, ότι θα έρθουν οι Μπολσεβίκοι και θα πάρουν τα σπίτια του κοσμάκη. Απλά τώρα βοηθάει και ο ίδιος με το Κόμμα της ΝΔ να σου πάρουν το σπίτι, οι Καπιταλιστές με τις Τράπεζες τους . 
Τράτζικ !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: