Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Γαλλικό τελεσίγραφο προς την Ελλάδα - Μoscovici: Πιθανή η έξοδος από το ευρώ, αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα... και οι βολές προς ΣΥΡΙΖΑ


Νέο αυστηρό τελεσίγραφο προς την Ελλάδα και μάλιστα όχι από τη Γερμανία, όπως έχουμε συνηθίσει, αλλά από τη Γαλλία...
"Χωρίς αμφιβολία θα τεθεί θέμα εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, εάν η Αθήνα δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της, σε περίπτωση ανάδειξης στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου", δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Pierre Μοscovici.
"Το ζήτημα θα τεθεί χωρίς αμφιβολία", προειδοποίησε ο Γάλλος αξιωματούχος, μιλώντας στη γαλλική τηλεόραση, εκφράζοντας ωστόσο την ευχή να μείνει η Ελλάδα εντός Ευρωζώνης.
Ερωτηθείς εάν το υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας έχει προετοιμαστεί για το σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, ο Μοscovici παραδέχθηκε ότι "έχουν ίσως γίνει κάποιες σκέψεις", αλλά πρόσθεσε πως "θα εργαστεί προκειμένου να αποφευχθεί το σενάριο αυτό".

bankingnews
Σημ.axinosp:Pierre ετοιμάσου, πούλα Ευρώ και αγόρασε δολάρια. Η τιμή μετά της 17 Ιουνίου του πετρελαίου αλλά και ιδιαίτερα της Βαζελίνης σαν υποπροϊον πετρελαίου θα ανέβουν κατακόρυφα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: