Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012

ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ…
Τα αγράμματα βουλευτάκια της δεκάρας που σαλιαρίζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα των βοθροκάναλων, υπερθεματίζοντας υπέρ του μνημονίου και του ευρώ, δεν μπόρεσαν ούτε και θα μπορέσουν ποτέ να κατανοήσουν το μέγεθος της καταστροφής που έχει επέλθει με την παρουσία των δύο «μεγάλων κομμάτων» ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στη «διακυβέρνηση» της χώρας.

Ανάπτυξη στην Ελλάδα ουσιαστικά δεν υπήρξε ποτέ, το αγνοούν φυσικά οι Γερμανοτσολιάδες και οι Αμερικανοασφαλίτες ή θέλουν να θεωρούν ανάπτυξη τα εξωφρενικά εξωτερικά δάνεια, τις περίεργες σχέσεις του κράτους με τους ντόπιους και ξένους «νταβατζήδες», τα πάρε δώσε με τις κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις και τραπεζικά «αεροπλανικά κόλπα»

Σε ένα κράτος διαλυμένο, με μια διοίκηση στρεβλή και διεφθαρμένη μέχρι το κόκκαλο, είναι αστείο να μιλάμε για ανταγωνιστικότητα. Σε λίγο, όσον αφορά στην ανταγωνιστικότητα, δε θα μπορούμε ούτε με τους Βαλκάνιους γείτονές μας να συγκριθούμε! 

Σε μια Ευρώπη «Γερμανικής κατοχής» που το νόημα της Ευρωπαϊκής ιδέας έχει καταντήσει ανέκδοτο, η μόνη διέξοδος που διαφαίνεται για τη χώρα μας είναι η φτώχεια και φτώχεια με ξένο νόμισμα είναι σκλαβιά, «ΣΚΛΑΒΙΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΗ» που δίπλα της η Οθωμανική θα φαντάζει «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!»

Μοιραία η Ελλάδα, εξάλλου το έχουν εξαγγείλει κιόλας τα τοκογλυφικά επιτροπεία, οδηγείται με ταχείς ρυθμούς στη φτωχοποίηση (μισθοί Βουλγαρίας, ανύπαρκτες συντάξεις, κουτσή παιδεία, υγεία τριτοκοσμική, κάτω από το όριο της φτώχειας το 90% του πληθυσμού και μόνιμη ανεργία εφιαλτικού ύψους)

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ΗΛΙΘΙΟΙ! 
Όσο πιο γρήγορα απαλλαγούμε από το βραχνά της Ευρωζώνης και τον θανάσιμο εναγκαλισμό των τοκογλύφων της νέας τάξης…
Όσο πιο γρήγορα αποτινάξουμε του «ζυγό» των κομμάτων της Εθνικής καταστροφής ΠΑΣΟΚ και ΝΔ…
Τόσο πιο βάσιμα μπορούμε και να ελπίζουμε στο θαύμα της Ελληνικής Αναγέννησης…

ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ…Harry Klynn

Δεν υπάρχουν σχόλια: