Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Reuters: Αίτημα διάσωσης από Ισπανία το σ/κ

Η Ισπανία αναμένεται να υποβάλει αίτημα λήψης πακέτου στήριξης το Σαββατοκύριακο με στόχο την ενίσχυση των προβληματικών της τραπεζών, ανέφεραν δύο αξιωματούχοι και μία γερμανιή πηγή την Παρασκευή, σύμφωνα με το Reuters.

Το αίτημα θα ακολουθήσει έπειτα από τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης το Σάββατο, ανέφεραν οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι. Επίσης θα βγει ανακοίνωση από το Eurogroup.

"Η ανακοίνωση αναμένεται Σάββατο απόγευμα", είπε στο Reuters ένας από τους αξιωματούχους της Ε.Ε.

capital
Είναι γεγονός ότι έχει νησάκια και η Ισπανία.
Αλλά...


Σημ.axinosp:Πλησιάζει η ώρα μηδέν για την Ευρωζώνη ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: