Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Ωμή παρέμβαση της γερμανικής έκδοσης των FT



Με σκληρή ανακοίνωση αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ στο σημερινό άρθρο των Financial Times Deutschland, κάνοντας λόγο για προσβολή της εθνικής αξιοπρέπειας και υπονόμευσης της δημοκρατίας στη χώρα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η χωρίς προηγούμενο ωμή παρέμβαση της γερμανικής έκδοσης των FT αποτελεί πράξη προσβολής της εθνικής αξιοπρέπειας και υπονόμευσης της δημοκρατίας στη χώρα μας.

Αν νομίζει το γερμανικό κατεστημένο και οι εγχώριοι σύμμαχοί του, που όλες αυτές τις μέρες απειλούν εργαζόμενους σε επιχειρήσεις, σπέρνουν με εγκληματικά ανεύθυνο τρόπο τον τρόμο της επιστροφής στη δραχμή, ότι θα κάμψουν το φρόνημα του ελληνικού λαού, είναι γελασμένοι.

Ο αγώνας για εθνική αξιοπρέπεια, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη, ο αγώνας κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής θα νικήσει το φόβο και την υποταγή.

Να χαίρονται ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος τους προστάτες τους».
Real
Σημ.axinosp:Το σχόλιο του Χάρρυ Κλυνν

Δεν υπάρχουν σχόλια: