Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας (14/1/2013)


Η σημερινή μέρα – 14 Ιανουαρίου 2013 – ξημέρωσε σαν Μεγάλη Παρασκευή για τον καθημαγμένο αυτό τόπο, την πατρίδα και το λαό μας.
Η τρικομματική «κυβέρνηση» των δωσίλογων ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή της σε ένα κείμενο που θα επισημοποιεί τον χαρακτηρισμό του δωσιλογισμού, παραχωρώντας άνευ όρων στους κατακτητές την εθνική κυριαρχία της χώρας μας, (καθιστώντας την Ανώνυμη Εταιρία υπό εκκαθάριση, μαζί με την ατομική περιουσία του κάθε Έλληνα πολίτη) κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα κανένας λαός σε καμιά γωνιά αυτού του πλανήτη. Αντίθετα, οποιαδήποτε τέτοια απαίτηση, θωρούνταν – ανέκαθεν -  από όλους τους λαούς αιτία πολέμου.

Η ημέρα αυτή θα περάσει στα μαύρα κατάστιχα της Ιστορίας μαζί με τα ονόματα όλων αυτών που θα συναινέσουν σ` αυτό το έγκλημα, υπογράφοντας τη …. «δουλεία δια του χρέους» (που ο ίδιος ο ΟΗΕ απαγόρευσε με απόφασή του το 1956 και προσυπέγραψαν τα κράτη της ΕΟΚ  μαζί με την Ελλάδα το 1972) – (Νομοθ. Διάταγμα ΦΕΚ 105.α 29/4/1972).
Το ΕΠΑΜ προειδοποιεί ότι όσες υπογραφές κι αν βάλουν, όσα «ναι» κι αν ξεστομίσουν, η εθνική μας κυριαρχία θα παραμείνει στην τελική δικαιοδοσία του ελληνικού λαού που θα ανατρέψει και θα διαγράψει κάθε υπογραφή τους και κάθε υποτελές σκύψιμο της μέσης των δωσίλογων στα αφεντικά τους, τους κατακτητές.
Από παράδοση ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι, πάντα, μετά από κάθε Μεγάλη Παρασκευή ξημερώνει το Μεγάλο Σάββατο της Ανάστασης.
Το ΕΠΑΜ καλεί τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα που εξακολουθεί να κουβαλά μαζί του/της το κόσμημα της ανθρώπινης ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, να αντισταθεί στα αρπαχτικά των κατακτητών και στους υπηρέτες τους, να τους ανατρέψει και να αποδώσει στον εαυτό του, στα παιδιά του και στα εγγόνια του μια πατρίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, γιατί η  μοίρα του Έλληνα δεν ήταν ποτέ – και δε θα είναι ούτε και σήμερα – η δουλεία, ο ραγιαδισμός και η υποτέλεια.
Το ΕΠΑΜ καλεί τον ελληνικό λαό να συσπειρωθεί -  χωρίς κομματικές ταμπέλες, χωρίς ιδεολογικές προκαταλήψεις και φανατισμούς – να οργανώσει την πάλη του και να προετοιμάσει τη μεγάλη ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ που θα σαρώσει τους νέους Εφιάλτες, ΠηλιοΓούσηδες και Νενέκους. Που θα τους σαρώσει σα φτερό στον άνεμο, παρ` όλες τις εμφυλιοπολεμικές σειρήνες που ξύπνησαν - από πολλές πλευρές – και παρά τα επικίνδυνα  παιγνιδάκια τους με γκαζάκια και Καλάσνικοφ, που στόχο έχουν τον εκφοβισμό, τον αποπροσανατολισμό και το ξύπνημα των εμφυλιοπολεμικών συνδρόμων.
Ο λαός σήμερα είναι πολύ πιο έμπειρος από χθες και δε θα πέσει στις παγίδες που του στήνουν καθημερινά. Κι αυτό γιατί καθημερινά νιώθει στο πετσί του τα αποτελέσματα της πολιτικής τους, της υποτέλειας και του δωσιλογισμού.
Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι το ξύπνημα του ενστίκτου αυτοσυντήρησης του λαού, ένα ένστικτο που θα τον κάνει να σηκώσει κεφάλι πολύ σύντομα. Και τότε θα ψάχνουν να βρουν γωνιές να κρυφτούν όλα τα τρωκτικά.
Καλούμε τον ελληνικό λαό να εγείρει το θεόρατο μπόι του γιατί σήμερα ξεπουλάνε τη γη του, την αυριανή γη των παιδιών του, την πατρίδα και το χώμα που σκεπάζει τα κόκαλα των γονιών του.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ του ΕΠΑΜ
14   Ιανουαρίου  2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια: