Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

metron7
ΤΑ ΕΚΑΜ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ .... ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ‼!
Ενώ η πόρτα το μόνο που χρειαζόταν για να ανοίξει ήταν κάποιος απλά ... να την σύρει, τα ΕΚΑΜ αποφάσισαν ότι (για το εφέ προφανώς) καλύτερα θα ήταν να την σπάσουν‼!


METRON6
Η είσοδος της αστυνομίας στον προαύλιο χώρο του αμαξοστασίου συνοδεύτηκε από άγριες φωνές καθώς ως φάνηκε, έψαχναν την «ομάδα κρούσης» φωνάζοντας «που είναι, που είναι η ομάδα κρούσης», αλλά ξαφνικά είδαν μπροστά τους περίπου 30 εργαζόμενους που φορούσαν μάλιστα και τα πορτοκαλί γιλέκα τους να τους κοιτούν αποσβολωμένοι μετά την θεαματική είσοδό τους! Όπως ήταν φυσικό με τους 30 εργαζομένους απόλυτα ήρεμους δεν άνοιξε μύτη μέσα στον χώρο του αμαξοστασίου και για την ώρα, το ευχάριστο είναι ότι δεν έχει σημειωθεί κανέναν επεισόδιο.
METRON1
METRON4
metron8
Μόνο η γυναίκα που το makeleio.gr φωτογράφισε αποκλειστικά, τραυματίστηκε ελαφρά την ώρα που μια ομάδα ατόμων επιχείρησε να ανέβει τα κάγκελα από την Εθνική Οδό με σκοπό να προσεγγίσει το σημείο του αμαξοστασίου. Εκεί οι αστυνομικοί έδειξαν για άλλη μια φορά τον χαρακτήρα τους, αφού πραγματικά χωρίς αιτία και μπροστά στα μάτια μας, την χτύπησαν και την έριξαν στο έδαφος.
metron10
Αυτή την ώρα παρατηρείτε περίεργη κινητικότητα αλλά από ότι φαίνεται όσοι εργαζόμενοι βρίσκονται στο αμαξοστάσιο δεν έχουν καμία διάθεση να δουλέψουν και οι περισσότεροι... αποχωρούν!
METRON3
Στο σημείο έχει φτάσει και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Διαμαντόπουλος.
 METRON11
Σημ.axinosp:Από σχόλιο αναγνώστη..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ .ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια: