Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Πήγαν για λαυράκι και βρήκαν… Βαρουφάκη και “συγγενή λίστας” Παπακωνσταντίνου στην ΜΚΟ του Γιάννου!

20130106-133646.jpgΦύλλο και φτερό έχει κάνει το ΣΔΟΕ την ΜΚΟ του Γιάννου Παπαντωνίου (ως “ινστιτούτο” λειτουργούσε), αλλά εκτός από τα λαυράκια, τις κρατικές και ιδιωτικές χορηγίες, το μαύρο σκοτάδι στην διαχείριση, έπεσαν πάνω και στον …Βαρουφάκη!
Ναι, τον γνωστό “αντιμνημονιακό”, που ήταν σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, τακτικό και ιδρυτικό μέλος του “ινστιτούτου”! Φανταστείτε την έκπληξη. Ένας “αντιμνημονιακός”, ιδρυτικό και τακτικό μέλος σε ΜΚΟ του Γιάννου…
Ίσως έτσι να εξηγείται και η φύση κάποιων “αντιμνημονιακών”, οι οποίοι έπαιρναν αποσπασματικά τις αποκαλύψεις μας για να προωθήσουν την λύση της χρεοκοπίας, όταν εμείς τεκμηριώναμε ότι το μνημόνιο είναι εγκληματικό, ακριβώς επειδή οδηγεί στην 
…χρεοκοπία! Δυστυχώς δικαιωθήκαμε.
Την Δευτέρα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την ΜΚΟ και τα ευρήματα του ΣΔΟΕ, αφού το σοβαρότερο εύρημα φαίνεται να είναι χορηγίες από εταιρεία στην οποία συμμετείχε πρόσωπο που εμπλέκεται στις γνωστές διαγραφές της λίστας. Ε, μπορεί να είναι και σύμπτωση.

Ολυμπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: