Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Νέα έκρηξη της Αίτνας χθες από νέο κρατήρα


Σε μία νέα εκρηκτική φάση πέρασε χτές 13 Ιανουαρίου του 2013 το ηφαίστειο της Αίτνας, η οποία είναι η έκτη από την αρχή του έτους. Με την απελευθέρωση από σιντριβάνια λάβας και τέφρας από νέο κρατήρα στα νοτιοανατολικά. Η δραστηριότητα προηγήθηκε από μια φάση που ξεκίνησε από το προηγούμενο βράδυ μας είπαν οι εμπειρογνώμονες από το INGV.
Η λάβα και η τέφρα, με την βοήθεια του ανέμου κατευθύνθηκε προς τα ανατολικά, και μέχρι στιγμής δεν δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στο αεροδρόμιο Fontanarossa που θα «παραμένει σε πλήρη λειτουργία.
Σημ.axinosp:Να περιμένουμε κανένα "κούνημα" στην Ελλάδα ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: