Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ!

Η ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΥΛΟΣΟΜΠΕΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΑΕΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ. ΟΙ ΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΘΑΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΤΩΝ ΞΥΛΩΝ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΑΝ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΙΜΟ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΞΥΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ(ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ, ΘΥΜΑΡΙ, ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ, ΚΤΛ). ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΙΩΣΕΩΝ. 

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΙΜΙΝΙΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΜΠΕΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΟΜΕΝΑ ΞΥΛΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΣ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΜΩΝΙΑ, ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ Η ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ.

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΡΙΠΟΥΣ ΜΕΘΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ (!!!), ΕΝΩ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΡΟΤΣΙΛΘ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣ-ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ...!

ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: