Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ένας- ένας την κανει με....ψηλά πηδηματάκια!


ΣΧΟΛΙΟ: ΆΛΛΟΣ ΈΝΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ...ΚΟΠΑΝΑΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! 

ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΩΣ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ''ΕΥΛΟΓΗΣΑΝ'' ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ -ΦΥΓΕΙ! 

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΦΕΛΟΥΣ: 

ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ''ΜΑΓΚΑ''ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΟΥ ΑΠΕΝΕΙΜΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΊ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ; ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ Ή ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ! 

ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

  ΦΕΎΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ Ο ΛΟΥΚΆΣ ΠΑΠΑΔΉΜΟΣ

Φεύγει για την Αμερική ο πρώην πρωθυπουργός κ. Λ. Παπαδήμος για τις ακαδημαϊκές υποχρεώσεις που έχει στο ξακουστό ...
Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.
 
 «Και πότε θα γυρίσετε;» τον ρώτησε ένας φίλος του. «Το... 2016» απάντησε χαριτολογώντας ο κ. Παπαδήμος,
εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο βασικά την απογοήτευσή του για όλα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
 Μου λένε όμως ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα επιστρέψει στην Αθήνα τον Μάρτιο, αλλά θα ξαναφύγει για την Αμερική τον Μάιο. Μου λένε επίσης ότι εκφράζει τη δυσφορία του για το γεγονός ότι κανένας από τους συνεργάτες του πολιτικούς που στήριζαν την κυβέρνησή του δεν επικοινώνησε μαζί του - ούτε καν τον πήραν στο τηλέφωνο.
 
Θεωρεί μάλιστα ότι όλοι γνώριζαν πως ο ίδιος δεν είχε καμία γνώση ή επαφή με τη λίστα Λαγκάρντ αλλά δεν είπαν το παραμικρό. Και κάτι ακόμη. Ο κ. Παπαδήμος, όπως έμαθα, θεωρεί ότι οι διεργασίες που έγιναν και εν μέρει εξακολουθούν να γίνονται (τις οποίες γνωρίζει αλλά ο ίδιος δεν συμμετέχει) για τη δημιουργία νέου κόμματος ήταν η αιτία που προκάλεσε τη στάση που κράτησαν τα κόμματα απέναντί του, γιατί οι φίλοι του λένε ότι τον θεωρούν «οιονεί πολιτικό αντίπαλο» ή «μόνιμο διεκδικητή της εξουσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: