Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Λέλα, μπανάνα!


Μετά τις επιχειρήσεις στη Βίλλα Αμαλίας και τη Βίλλα Μαρία Κάλλας, οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν επιχείρηση στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη που –για κάποιον ανεξήγητο λόγο- δεν είναι Βίλλα, αν και είναι ένα πολύ ωραίο αρχοντικό που, εδώ και δεκαετίες, έχει γίνει ρημαδιό.


Η Λέλα Καραγιάννη ήταν μια αναρχικιά της Κατοχής που αντιστάθηκε στους Γερμανούς και είχε κάνει την αντιναζιστική οργάνωση «Μπουμπουλίνα» αλλά οι Γερμανοί την συνέλαβαν, την βασάνισαν και την εκτέλεσαν, και καλά της έκαναν γιατί θα έπρεπε να συνεργαστεί μαζί τους όπως ο πατέρας του Χριστοφοράκου και διάφοροι άλλοι Έλληνες πατριώτες που συνεργάστηκαν με τους Ναζί και, μετά την Κατοχή, ανταμείφθηκαν με αξιώματα και χρήματα, και έκαναν και παιδιά και εγγόνια που έχουν πιάσει σήμερα όλα τα πόστα αλλά, παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν ακόμα κάποιοι μαλάκες που απορούν «ποιοι ήταν οι Έλληνες που συνεργάστηκαν με τους Ναζί;».
Ο Νίκος Δένδιας και ο Σίμος Κεδίκογλου έκριναν πως η Λέλα Καραγιάννη είναι πολύ ύποπτη γιατί ήταν βίαιη με τους Γερμανούς κατακτητές και δεν καταδίκαζε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται.
Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το κτίριο της κατάληψης Λέλας Καραγιάννη αλλά δεν βρήκαν άδεια μπουκάλια και σφεντόνες, ώστε να αποδείξουν πως εκεί μέσα ζουν αδίστακτοι τρομοκράτες που θέλουν να μας εξοντώσουν όλους.
Το γεγονός ότι στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη δεν βρέθηκαν άδεια μπουκάλια μπύρας έβαλε σε υποψίες τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν αλκοτέστ στους καταληψίες και αποδείχτηκε πως είναι εντελώς ξενέρωτοι, οπότε τους άφησαν ελεύθερους.
(Η φωτογραφία με τα παιδάκια είναι μια από τις παράνομες δραστηριότητες που γίνονται μέσα στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη. Η αστυνομική επιχείρηση της κυβέρνησης κατά των καταλήψεων -που γίνεται μόνο για τηλεοπτικούς και επικοινωνιακούς λόγους- αποδεικνύει πως η κυβέρνηση γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι είναι η πλειοψηφία των Ελλήνων: ηλίθιοι.)
Pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: