Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Εγώ πούλησα στους Τούρκους τη Μαρίνα της Μυτιλήνης!»




Υπάρχει Έλληνας που να δηλώνει με υπερηφάνεια ότι ξεπούλησε δημόσια ΕΛΛΗΝΙΚΗ περιουσία στους Τούρκους; Προφανώς όχι!

"Έλληνες" όμως που να το κάνουν, δυστυχώς υπάρχουν! Είναι οι απόγονοι του Εφιάλτη, του Νενέκου, του Πηλίου Γούση και των δωσιλόγων της Κατοχής!

Ένα από αυτά τα ανθελληνικά τομάρια, είναι ο αμετανόητος μνημονιοδούλος, προκλητικότατος και σιχαμερός πατριδέμπορας, Άδωνις Γεωργιάδης!

Ακούστε και φρίξτε με αυτά που λέει στο βίντεο!

ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ (!!!) ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Επαναλαμβάνουμε την ιστορική ρήση του Γέρου του Μωριά, με την ελπίδα να βρεθεί ένας νέος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης που θα τακτοποιήσει ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ αυτούς τους αλητοειδείς νεογενίτσαρους, που προδίδουν καθημερινά την Ελλάδα και μάλιστα προς όφελος των Τούρκων σφαγέων των παππούδων μας:

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δέσιμο και ρωχάλες μέχρι να νυχτώσει,μετά κατούρημα μέχρι να ξημερώσει,επαναλαμβάνουμε...