Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Τα ΜΑΤ μπήκαν στη Βίλλα Μετρό

Με αστυνομική επιχείρηση που έγινε στις 3.40 τα ξημερώματα και στην οποία συμμετείχαν εφτά διμοιρίες των ΜΑΤ, έληξε η κατάληψη της Βίλλας Μετρό στα Σεπόλια.
Η Αστυνομία είχε πληροφορίες πως στο αμαξοστάσιο της Βίλλας Μετρό γίνεται διακίνηση ναρκωτικών.
 Στο χώρο της κατάληψης της Βίλλας Μετρό βρέθηκαν άδεια μπουκάλια μπύρας και πολλά βαγόνια του μετρό που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επιθετικά όπλα.


 Η Αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή γύρω από τη Βίλλα Μετρό, γιατί υπάρχει κίνδυνος οι αναρχικοί εργαζόμενοι να προσπαθήσουν να ανακαταλάβουν τη Βίλλα.
 Επειδή τα ΜΑΤ μπήκαν στην κατάληψη της Βίλλας Μετρό αλλά η απεργία των εργαζομένων συνεχίζεται, οι συρμοί του Μετρό θα κινηθούν από άνδρες των ΜΑΤ.
 Οι άνδρες των ΜΑΤ δεν ξέρουν να οδηγούν μετρό, οπότε θα σπρώχνουν τα βαγόνια για να μπορέσουν να μετακινηθούν οι Αθηναίοι που έχουν περάσει μεγάλη ταλαιπωρία τις τελευταίες ημέρες και –σύμφωνα με το Mega- ζητούσαν να επέμβει ο Στρατός και να εκτελεστούν οι απεργοί. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει επέμβαση των ΜΑΤ και σε άλλες Βίλλες που θα γίνουν καταλήψεις από απεργούς.
 Ήδη, η κυβέρνηση έχει προγραμματίσει επέμβαση των ΜΑΤ στη Βίλλα Λιμάνι Πειραιά, επειδή την επόμενη εβδομάδα θα κάνουν απεργία οι ναυτεργάτες. (Για όποιον δεν το έχει καταλάβει ακόμα, οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας στις καταλήψεις των αναρχικών ήταν η αρχή.
 Σειρά έχουν όλοι οι εργαζόμενοι που θα τολμήσουν να απεργήσουν, και μετά τα ΜΑΤ θα μπαίνουν στα σπίτια σας. Έτσι είναι οι χούντες.)
 (Υπάρχει τώρα κάλεσμα για συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους απεργούς του Μετρό στη διασταύρωση Λένορμαν και Κηφισού. Ο αγώνας τώρα ξεκινάει.)
Pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: