Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Λόγω λιμού τρώνε παιδιά και πτώματα!


Ο λιμός στην Βόρειο Κορέα φαίνεται πως έχει οδηγήσει πολλούς από τους κατοίκους στην ανθρωποφαγία. Δημοσιεύματα σε βρετανικά μέσα ενημέρωσηςαναφέρονται σε γονείς που έφαγαν τα παιδιά τους ή για Βορειοκορεάτες που τρώνε πτώματα!
Αν και η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποτελεί προϊόν προπαγάνδας (τα συνηθίζουν αυτά οι δυτικοί) οι Sunday Times, αναφέρουν ότι ένας άνδρας εκτελέστηκε, επειδή σκότωσε τα δύο παιδιά του για να τα φάει επειδή δεν μπορούσε να αντέξει την πείνα!
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, άνδρας ξέθαψε το πτώμα του εγγονού του, ενώ ένας άλλος, τρελαμένος από την πείνα, έβρασε το παιδί του και έφαγε τη σάρκα του!


Οι πληροφορίες δημοσιεύθηκαν στην Asia Press, η οποία δηλώνει ότι χρησιμοποιεί έναν αριθμό πολιτών-δημοσιογράφων που βρίσκονται σε βορειοκορεατικό έδαφος. 
Η Asia Press, που έχει την έδρα της στην Ιαπωνία, έκανε λόγο για μια «μυστική πείνα» που πλήττει τις επαρχίες της Βόρειας και Νότιας Χουανγκχαέ, η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή σε 10.000 άτομα.
Η ίδια πηγή αναφέρει ότι εκφράζονται φόβοι πως ο κανιβαλισμός επεκτείνεται στη χώρα. Οι Sunday Times αναφέρουν ότι οι πληροφορίες θεωρούνται έγκυρες.
Η Βόρεια Κορέα δεν έχει αρνηθεί, ούτε έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες. Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο η χώρα επανέλαβε την πρόθεσή της να προχωρήσει σε τρίτη πυρηνική δοκιμή, τονίζοντας ότι "πραγματοποιεί το αίτημα του λαού της".
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: