Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.), συμπαρίσταται στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.), συμπαρίσταται στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής και του συντονιστικού φορέων Σταγείρων - Ακάνθου ενάντια στη καταστροφή της Χαλκιδικής στο όνομα μιας δήθεν «ανάπτυξης» και μόνο για τον πλουτισμό ολίγων σε βάρος ολόκληρου του τόπου και των κατοίκων του.


Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συντονιστικού: «Η επέκταση των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. των Μπόμπολα και Κούτρα και της καναδικής Eldorado Gold Corp., στη Χαλκιδική επιφυλάσσουν μόνο καταστροφή καθώς προχωρούν. Καταστροφή των δασικών οικοσυστημάτων, ρύπανση του υδροφορέα, της ατμόσφαιρας και του εδάφους, υποβάθμιση της ποιότητας ζωής, εξαφάνιση των ήπιων οικονομικών δραστηριοτήτων και της προοπτικής αειφόρου ανάπτυξης, διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, υποθήκευση του μέλλοντος και των επερχόμενων γενεών.

Όλα αυτά στο βωμό του κέρδους μεγαλοεργολάβων και πολυεθνικών, κατά παράβαση της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Όλα αυτά στο όνομα της “ανάπτυξης” και των μεγάλων επενδύσεων που αποφέρουν ασύλληπτα κέρδη σε λίγους και επιβαρύνουν τους πολλούς με το κόστος.»

Για το λόγο αυτό συμμεριζόμενοι την αγωνία των κατοίκων της περιοχής, που είναι και αγωνία δική μας και κάθε πατριώτη και δημοκράτη πολίτη αυτής της χώρας, συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο συλλαλητήριο, που διοργανώνει το συντονιστικό των φορέων της Χαλκιδικής στην Αθήνα.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Ε.Πα.Μ. να δώσουν το παρόν το Σάββατο 12 Γενάρη 2013 στις 11 το πρωί στα Προπύλαια, για να δηλώσουμε όλοι μαζί για μια ακόμα φορά,  ότι δε θα αφήσουμε κανένα κομμάτι αυτής της γης και τη Χαλκιδική στα νύχια των χρυσοθήρων και κάθε τυχάρπαστου κερδοσκόπου.

Προειδοποιούμε τα φερέφωνα του καθεστώτος της κατοχής, ότι καμία λίστα και καμία «Βίλα Αμαλίας» δεν πρόκειται να αποπροσανατολίσει το Λαό από τον Αγώνα του για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Απελευθέρωση.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ

10 Ιανουαρίου 2013
η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: