Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Χρυσή Αυγή: «Ο ΣΥΡΙΖΑ… αθώωσε τον Παπανδρέου»

Η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση λίγη ώρα μετά την πρόταση προκαταρκτικής του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο χαρακτηρίζει συστημικό κόμμα, που… αθώωσε τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

  “Ο Σύριζα ως συστημικό κόμμα αθώωσε τον Παπανδρέου. Τώρα όμως είναι ευκαιρία να στοχοποιηθούν και να πάνε στη φυλακή όσοι ευθύνονται για την κατάντια της χώρας. Θα υπάρξει και τρίτη κάλπη για τον Παπανδρέου”, αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει λέγοντας πως η Χρυσή Αυγή θα αναζητήσει ποινικές ευθύνες και για τον πρώην πρωθυπουργό:

  “Ο Σύριζα την έκανε τελικά την κωλοτούμπα, δίνοντας συγχωροχάρτι στον Παπανδρέου και διαγράφοντας τις ποινικές του ευθύνες για το σκάνδαλο Λαγκάρντ. Ο Αλέξης μυρίστηκε εξουσία και άρχισε τα υπόγεια πολιτικά παιχνίδια. Είναι δεδομένο πλέον πως και η δήθεν κόντρα με τον Βενιζέλο γίνεται για το θεαθήναι, ενώ στο απυρόβλητο μένει ο πρωθυπουργός του Δ.Ν.Τ., ο πρώτος υπεύθυνος για τη σημερινή κατάντια της χώρας.

  Φαίνεται πως ο Τσίπρας δε μετρά ούτε το πολιτικό κόστος για να τα έχει καλά με το διεθνές σύστημα εξουσίας και κάποια στιγμή να κυβερνήσει. Αν ζητούσε προανακριτική και για τον Τζέφρυ, θα ήταν δεδομένη η αποδοχή της πρότασης από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Αντ’ αυτού προτιμά να αφήσει τον Γιωργάκη να κάνει μαθήματα στο Harvard, ολοκληρώνοντας την απόλυτη μεταστροφή της παρεούλας του σε καθαρά συστημικό κόμμα. Η Χρυσή Αυγή ενημερώνει πως έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες και θα στηθεί κάλπη και για τον Παπανδρέου”.


 defencenet.gr
Σημ.axinosp:Το είδαμε και αυτό "Ο Σύριζα ως συστημικό κόμμα αθώωσε τον Παπανδρέου"..!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: